hari ini

hari ini sangat mengantuk memandangkan semalaman tak tidur. tapi hari ini paling ajaib sebab kebiasaannya selepas *crit dengan lecturer, terus tak fikir benda lain melainkan mencari tempat di celah-celah meja @ atas meja untuk tidur, tapi hari ini saya terus semangat untuk membaiki design selepas crit dengan cik sofi sebentar tadi. saya berpendapat semangat ini mungkin terhasil dari kritikan cik sofi tadi, beliau sangat baik tahap maksimum, tunjuk satu-satu dan siap cakap "i'll find time to come here this saturday and we'll see what to do next (referring to my design)". waahhh terharu~ terus semangat nak buat model, ngantuk x ngantuk nak jugak buat model, nak balas jasa baik cik sofi! ewah..

semoga semangat awal semester berkekalan kekekeke

hari ini juga wakArchie ex-class rep saya telah dengan rasminya memiliki blog, gud job wak! pasni boleh la kite berjoyah dengan lebih hebat.

hari ni juga dah dekat sepuluh kali saya ulang dengar lagu Lucky by Jason Mraz feat. Colbie. suke wohh lirik die!! die punye melodi pon mendayu-dayu yang sangat rilek. tak tahu la lagu ni dah lama ke baru di pasaran ke itu saya tak kesah sebab saya memang tak update dengan lagu-lagu baru, saya hanya dengar lagu yang memang orang ramai dah bersetuju ianya sedap didengari~jimat masa sket kekeke

hari ini juga pertama kali saya selesai printing semua layout sebelum kelas bermula jam 9.30pagi, saya orang pertama guna plotter itu ok~wah!

hari ini juga ada exhibition by Part 2 students yang berkisar perjalanan mereka ke Sydney baru-baru ini. haih~bila la nak sampai ke Sydney jugak nih. next sem dijadualkan ke Macau & Hong Kong bulan februari, bayaran lebih kurang RM1400 sorang, tak tau mana nak cekau tah. sape yang nak bagi derma dialu-alukan.

ok lah, saya mao sambung buat model menggunakan brocher2 dari archidex yang lepas + UHU inot. tq inot.

* crit adalah satu sesi di mana para pelajar menunjukkan design progress masing-masing untuk di komen ke arah yang lebih baik

5 comments:

awa said...

hikhik
btol la mcla
kite sokma suke lagu yg same
ketahuilah bahawa aku pon dah lameeee dah dok minat lagu lucky tuh
ulang brape kali xsah ditanya
kadang sampai nak termuntah da dgar lagu tuh
hahahha~
tapi my sms masuk kuar lagu lucky
heiiisshh
nak ekot g hongkong goop!!!

alqil said...

ingatkan cirit...
nape la nak cirit ngan lecturer kan..
hahahaha...
baru ku ngerti..

ila ni said...

awa:
aku nok mutoh gok sebenarnyo dngr lagu tu berulang-ulang kali. jum HK!

qila:
ahh slalo la pk kotor! heee....qila dan cirit sabahan hahaha

Awa Laaaa~~ said...

mcla! awa da lame nak ckp kat ila snarnye..iaitu

'cam knal je buku berbalut wraper kotak2 coklat tu...' hikhikhik~

ila ni said...

hahahah dictionary turun temurun fmly ila hok sokmo duk sebek atah mejo kito mulo tu la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...