temporary bebas

ngantuk!ngantuk!
wahh smlm boleh plak saya khusyuk buat keje tak tdo, tahniah! - haa tipu!! sebenarnye tdo la, lelap kt meja kul 3 lebih kot, pastu kul 4 bangun balik sambung buat keje dengan tangan gigil-gegl dh ni ha. kenapala slalu ceni, padahal dah tak-tidur-sangat 2 3 minggu nih, tp still; keje siap last minute. lembab sangat ke aku ni bt keje?? seriyes memang lambat!

sekali lagi nak say thnk u untuk senior tersayang- miss raihan maskuri (sape nak?sta-il, sempoi, baik dan sangat penyegan) kerana telah membantu *render 3D ku. oh ya, meh nak tunjuk hasil rendering kak aAn

ni Unit Retreat Station di waktu malam bulan mengambang hahaha! tapi seriyes saya suka view ni, nampak sangat romantika di bulan madu kekeke. plus, unit ni memang open plan, takde dinding, ade langsir je sebagai tabir. alah, 6 meter dari aras tanah, xpe la, monyet2 kt hutan tu je kot yg ade nak intai pon.

lagi satu ni pon view waktu malam jugak lah lebih kurang (sebenarnye Artlantis k'aAn x jalan, so die gune software lain yang die cakap kurang bagus sket) . ni untuk Single Retreat Unit. pon open air sebab 2 dinding tepi tu dah cukup untuk bagi privasi kepada guest di dalam (rasenye la..bantai!)

sekejap, nak gi amek board yang dihantar print tadi. chow~


hah, back! hamekk.. 2 keping A0 = rm70. tu lepas keceh-mengeceh ngan auntie tu. tapi x puas ati la buat layout dalam keadaan gelabah, sangat buruuk wei layout saya! tak aci, nak tukar! tadi rushing sebab cik sofi cakap sape2 yang anta lepas 12pm, takleh present. takleh what??takleh present. takleh present means no marks la untuk segala yg duk bersengkangh mata selama ni nih. tipu! tipu! slalu ceni. dan saya tak habis-habis jadi mangsa keadaan. harri tu pon sebab takut takleh present tak pasal-pasal abis rm100 untuk 4 keping A1 yang juga sangat buruk layout nye~ semata-mata taknak beratur panjang kat printing room FRSB. sanggup tu! ye sanggup sebab ingatkan dengan layout yang gune beberapa titik ink berwarna tu harga die akan jadi tak semahal khabar-angin yang bertiup selama ni, tapi hampeh..

ngantuk nih, tapi kene tunggu ofis bukak, nak submit board tu. ongkes, pas submit sah-sah terus balik tdo aa.. tapi x leh terlajak la plak sebab malam ni kitorang sefamili nak berkonvoi balik ke kelate, oye!oye!! tapi malasnya nk memulakan pergerakan ke Ampang petang ni. . . (ade 3 TAPI dalam perenggan ni)

kepada kawan-kawan, maaf banyak-banyak sebab tak sempat nak hantar kad raya mahupun membalas kad raya anda. mase tu ade jugak la pasang niat nk anta kad raya tapi ade satu hari tu rumet saya cakap tarikh last pos kad raya 25th sept.die dengar berita. dan cube teka hari itu brape haribulan. ye, 24hb, malam. di mana tak mungkin saya sempat keluar membeli kad raya dan tulis berbondong-bondong ayat untuk setiap kawan-kawan. setiap orang kene la ayat lain, nanti pecah rahsia copy n paste!

lagi yg sedihnye sebenanrnye hari tu pasang niat nak anta kad raya + hadiah birthday kat Nada tapi tu la, x cukup masa orang kata... so, sorry ye nada. next year la insyaAllah klo umur panjang sebab time tu aku dh keje!!! (harap2 dh x extend la kan) hahaha dan kao pon keje jugak kan taun depan? haa ape lagi, sile, sile, SATU APRIL ye!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...