seksis

entri ini dibuat tanpa akal fikiran yg waras, saya sangat EMOSI.

malam tadi saya dapat satu soalan berbaur seksis (remember, nor ilani md nor tak suka seksis). nak reply pon malas walao malam tadi saya takleh tidur pon sebenarnya. ni mesej tersebut, sori ye bro, aku reply survey ko via blog.

"Survey : Anda bersetuju?
Kenapa kalao pompuan marah, selalunye xdpt kawal emosi,
pastu cakap ntah pape,
sampai kdg2 bley bawak kpd putusnye prsahabtan?"


wah wah nampaknye saudara juga disulami emosi yang membuak-buak sehingga mengkategorikan semua perempuan sebegitu. mane de PEREMPUAN gitu, ain member saya tu, tak penah emosi pon, sbb die mmg kurang beremosi. k'zamme member saya tak penah pon emo, senyum je 24jam. jiran saya peck young stabil je emosi die, ceria 611 je. lelaki pon ade pe emo tak bertempat, lagi buruk, keluar segala carutan babi gampang etc. maka diharap perhatikan kata-kata sebelum send SMS kerna saya sgt EMO terhadap bende-bende seksis. nak nak dapat SMS kul 3 pagi time demam di darjah tertinggi!

ok,ok saya tahu. sedara mesti tengah bengang dengan kawan perempuan sedara tu kan? rasanye dah agak byk kali saya diketengahkan soalan berbentuk begini oleh sedara, maka di sini saya nasihatkan, klu lah perempuan itu orang yang sama, ape kata sedara abaikan je die, dah tak yah la kawan dengan die ye?ye? sebab jelas di situ die hanya mereka-reka keadaan supaya die mencapai satu keadaan di mana die boleh melepaskan kata-kata yang sudah lama terpendam iaitu die mungkin memang dah tak nak kawan ngan kao. face it.makin di layan, makin sakit hati anda tu.dah,dah, gi study utk exam.

maka, begitu la jawapan kepada survey anda. see? tak boleh type melalui SMS kan? panjang lebih 3 page ni...good luck final exam!

3 comments:

ariffredzuan said...

waaaaa...huhu

emoteraphy (kau x tau sape aku) said...

ahh tgk tu.. emo.
ain pun emo gak. xcaye cube ckp "ikan" kat die~
milah x emo sbb tgh bahagie. hahahhaha

ila ni said...

oh x tau nye aku sape emoteraphy (ape eja gini ni padi??)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...