semalam adalah tidur yang paling nikmat dalam tempoh sebulan lebih ni. alhamdulillah kerana diberikan nikmat tidur. kalau insomnia?eh ke pebende nama penyakit xleh tdo tu..

malam tadi lepas makan patah balik ke studio, layan intenet dlu pepuas, edit blog bisnes, oh ya! sila la ramai-ramai membeli kebaya & telekung sempenan aidil adha kelak di sini. saya & hawa ade jual kebaya dari indon, heheheh saje mencari duit lebih, mane la tau kot-kot ade rezeki, aminn.
balik dari studio, mandi + solat, trus tidur. wahhh nik aziz nikmat nye rase boleh landing atas katil yang sebenar!
dan hari ni sengaja saya tutupkan mata lepas subuh, bila lagi ade pluang tidur tanpa rasa risao? lepas zohor, dah siap basuh baju, pegi cari makan. DAN! masa nk balik ke studio tu ditakdirkan saya ter-temu seorang lelaki yang membawa kereta dengan sangat tak berhemahnye! ade ke patut keluar dari simpang laju je tak tengok kiri kanan, nyaris2 die nak langgar motor depan saya. pastu masa kat roundabout UPm tu, boleh plak die masuk lane tengah dan tetibe pusing kiri, nasib aku ni cekap dalam hal brek membrek kalau tak memang innalillah dah kot aku nih! haih~ hape daa, seriously, saya benci orang yang x gune signal masa nak membelok dan yang sedihnye rata-rata yang berperangai begini yang saya pernah jumpe semuanye lelaki. ye, lelaki yang selama ni suka sangat mencanang-canangkan "man drives better than woman". sounds like a bull! kalau perlahan tu lagi boleh diterima la oi dari membahayakan nyawa orang sekeliling!!! benci!

p/s : orang dh start jual bunga untuk konvo. saya nak bunga ke nak nasi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...