wahahahaha again~ temporary free from design!
kekek satu malam je pon free nye.
alhamdulillah berjaya submit on time walaopon (seperti biase lah) board cikai tahap kucing kurap. tahniah ila!
agenda selepas ini tak lain tak bukan - tidur sampai pagi esok! oyeh2! tapi kena isi perut dulu la siap-siap, baru betul cara hibernasi beruang kutub yang sebenar.roaarr~!! hepi weh, x tergambar dek kata-kata!

oh, bentar tadi amek kesempatan gi tangkap gambar kat hasil kerja budak-budak 1st year, ingt nak round semua group tapi sempat satu sculpture je kitorang snap, lepas tu dh kilat petir sume dah. ini keje mereka, lawaaaa~sangat dramatik!


hahaha tapi x reti ah nak amek angle cemane sebab bangunan keliling pinggang, hahah x reti cakap je la x reti, bagi alasan pulek! ni projek Art Installation diorang, group work. bila malam, lampu akan menyala dari bawah payung-payung oren tu, santek!
ahha dan ini pula gambar-gambar kami, yang ni takpe x masuk muka bangunan pon sebab dah dapat tangkap bende alah ni seketul kan so sume orang dah nampak overall designnye kan, sekarang saksikan pula ini~khoittuih!



nasib tak kena panah dek petir time nih!
sekarang rasekan pula hikmat gedik wanita-wanita yang belum mandi, oh, fyi, it's normal kalau tak mandi sehari + semalaman tapi masih boleh berlegar dikawasan fakulti tanpa rase malu hahahah (ke aku sorang je?)





2 comments:

Miko Yamaguchi said...

wow, gila smart tu pokok! boleh tumpang ambil gambar ka? hehehhe

ila ni said...

oh sile la sementara stok masih ade. masuk itu pakgad, trus nampak padang bola, dis itu la lokasinye.sile2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...