bulu mata pembaris

Bulu mata saya sejak akhir-akhir ni makin kerap jatuh. Kandungan mudah gugur, bahaya tu. Walaopun bulu mata straight bak pembaris, nampak tak nampak je, tapi rasa sedeh pulak bila banyak yang jatuh berguguran.Ye la, dah la sikit, jatuh banyak la pulak.

Bukan takat sedih, pedih. Pedih tau tak bila bulu mata tak jatuh terus ke lantai sebaliknya masuk dalam mata, subhanallah, pedih die sikit-sikit je, tapi rasa nak berkelip sampai ..er..tak tau sampai bila. Pedih la pendek kata.

Orang cakap bila bulu mata jatuh berguguran, ada orang tengah teringat a.k.a RINDU kat kita . Ye eh? Oye! Oye! Maka saya ingin mengucapkan terima kasih kepada yang mengingati saya. Tapi dah-dah la tu, dah letih pedih mata dicucuk bulu halus nih.

Owh ye, petang tadi baru je hantar Farah Amani, Aqil & K'ifa kat airport. K'ifa dah tamat tempoh dah, expired dah. Maka selamat bekerja la ye. Bosan pulak bila takde Farah si bekeng itu......dah takde yang nak tengking-tengking orang lain sesuka hati.....dah takde bau masam Aqil.........haih!


4 comments:

Awa Laaaa~~ said...

hehehhe
me la tu yg merindui dirimu selalu
oye oye!!

inotLOVEhunter said...

bulu mata kiri gugur ade org benci
bulu mata kanan jatuh ade org rindu
bulu mata belah mana jatuh?
eh, tp jgn percaya sgt dgn firasat tu

ila ni said...

hahah nyata ada yg merindui ku! hahah
ye, x tipu, semua bulu mata belah kanan. dah ringan sebelah dah kelopak mata nih,,,

inotLOVEhunter said...

ye..
yang sebenarnya org yg merindui ila spya ila sedar yg org mengingatkan ila agar menyiapkan working drawing..
huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...