berkorban apa saja

ok. masa untuk suasana raya yang tak berapa meriah. ready.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alya mencuba gaya rambut senget . hair done by Kak Ati


er..rasanya tau kot kenapa kanak-kanak ini gambarnya ditangkap dari atas? kojah masih mengekalkan gaya rambut idaman setiap kanak-kanak.


rasa penuh kasih sayang la pulak gambar bawah ni. tapi lihatlah si Tweety itu. dah bosan tangkap gambar ke? bukan. dia memang gila kamera. abis, kenapa? takde sape tau. mungkin tu fesyen mulut baru beliau.

ahh ade jugak layan tidur di hari raya! kat ruang tamu pulak tu, memang over. tapi kalau ini over, gambar bawah satu lagi tu tahap apakah?


"selamat datang,tetamu!"


adam yang tidak lagi
sayuki


kan dah kata, dia ni memang gila kamera. nyamuk di musim raya memang gangster.


izzat cover gigi. selamat menyambut hari merdeka, ijat! oih bila nak bersunat?


anea, ni gambar bukti rumah mcLa tak banyak pokok bungo doh. ado se-pasu jah tu sob..sob..lihatlah kesengsaraan diwajah kanak-kanak tersebut yang sedih dengan aktiviti penggondolan akhir-akhir ini.


taksub sangat dengan brooch idola dia pakai,haih~


dia lagi! kali ni dengan gaya menghighlightkan muncung Tweety nya. Muahhh untuk Aida juga!


kena tukar hak milik kamera ni. Aida menunjukkan cara-cara sebenar menaiki sebuah buai kayu tradisional.


dan seperti biasa, best of the best mestilah disebabkan terkandungnya figura hebat ini!
tu je paling kurus boleh dihasilkan. owh rakan-rakan, anggaplah itu baju raya saya. anggaplah saya tak pernah pakai baju tu ke kelas atau ke mana-mana sebelum ni. sekian.

6 comments:

aNeA_hAyATi said...

alaa mcla..sadis jer..
knape x sempat utk daku rompak anak2 pokok kamu..
knape??knape??knape??arghh..tidak.!!
(sile bace dgn nada pt0tes yg teramat)

ila ni said...

kuikui tau la, mcla kelik2 jah tgk pokok pokau makin kurang. mari grab yang ada sebelum terlambat

Leeya said...

bdk2 yg sngt lah comey

ila ni said...

e'eh, hi leeya! budak2 tu termasuk yang gambar last tu la kot? hahaha

alqil said...

hahaha..pic paling best..
ialah pic..."selamat datang tetamu"...

pecah perot qilah..

ila ni said...

qila memang suka gambar yg bercaptionkan dialog! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...