impian hidup 2

nak naik paragliding & hot air balloon



16 comments:

Michael Brzoza said...

Hey Ila Ni,

wonderfull photos of ballooning, did you took the photos?
I took a ride too in September this year.
Mike

mbfotografie.blogspot.com

Hawa CMS said...

owh wahai ilani
ketahuilah ms kat bali ritu i naik flyfish.. gayat wooo!!
hampir2 naik parasailing! tp tak jd! terlalu gayat n cam kne naik sorang or with the instructor, xle naik ngan kawan kite... hoho~ tamo naik soang2!

yay!
hehehhe~~

EReeN shafreeniza said...

ahahah...

cute eh banner aku??

aku try ah pakai picnik.com yg ko rekemenkan tuh

ko kan dh bersusah payah ajar aku gune mende alah tuh ari tuh kannn

best gak tp lambat nak loading ahh

huuu~

ila ni said...

aaa x aci nya awa!!
nak naik gok, ila sero nk naik aa bndo gtu, tapi bungee jumping..err....kena tengok dlu gano hahhhahah

Anonymous said...

bukey ko pesta konvo UPM ado hot air balloon keh.aku aka patchmama

Hawa CMS said...

itu lah
ms kat bali ritu kemain la my fwen ajak bungee jump! huh! dop sanggup weih! dah la kne timbang dulu berat time tu. kahkah! inferior issues ngan berat badan snirik! malu la weeei sbb ade kawan yg dah pernah bungee jump kat bali kate, nnt die tules berat badan kite kat tangan ngan marker pen!! besor2!! peeerrrgghh! tak sanggup tu.

aNeA_hAyATi said...

nak ikot...!!!
haha..nyeppa meme feveret sy loni ila..

ila ni said...

aii mn ado maso konvo hr tu? ado flying fox jah.

jum jum anea, jum kita beralih tempat ke luar sana di mana hot air ballon dijadikan pakej pelancongan.
"when i was in new zealand....."

hoh? keno tulis berat badan eh? hahhaha sekian je la bungee jump tu

Hawa CMS said...

**when i was in new zealand**

sambil jari telunjuk cokeng!

aNeA_hAyATi said...

utk tuan blog..
sy tgu undangan mu..hihii

utk kwn kpd tuan blog..
awe..ape reason die nk tulis weight kt tgn??
huhh..xkene lgsg..aku x pueh ati nie..

Hawa CMS said...

alaaaa
weight tu penting
sbb ade batas weight yg diorng wat
ade kaitan ngan keselamatan ms jump tu la kot
nak make sure tali tu leh tanggung berat badan kite leeer...

ila ni said...

next time suh dio tulis kat kertas dan kita masukkan dlm poket agar berat badan tidak terpampang begitu sahaja.

Hawa CMS said...

tu lah masalahnye kne terpampang
so dat tade kesilapan
almaklumlah
hal keselamatan
depa takle wat sambil lewa
ni soal idop mati neh
huahuahua~~
so?
bungee jump anybody??
jom2!
bali jooom!
hikhik~

ila ni said...

tunggu bila isi makin kurang dan poket makin berisi, baru kita berbungee bersama yokk! ahahahaa

Hawa CMS said...

hahahhah!
baeeekk!
so?
hong kong n macau bile?

ila ni said...

confirmed - 18feb'09

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...