kawan itu bukan sahabat kot?



kadang-kadang mengecewakan bila kita anggap dia adalah kawan kita tapi rupa-rupanya dia tak anggap kita macam tu pun..


mengecewakan jugak kalau kita bersikap jujur berterus-terang tanpa merahsiakan apa-apa dari dia tapi dia sebaliknya..


sangat mengecewakan kalau kita ikhlas berniat baik terhadap dia tapi dia seolah-olah cuba menyaingi kita walau kita tak ada niat langsung nak bersaing dengan rakan-rakan sendiri..




Adakah saya terlalu emosional atau keadaan ini benar-benar berlaku dalam hidup saya pada masa sekarang? Ya Allah, jauhilah aku dari manusia yang tidak menyukai aku. Lindungilah aku dari segala perasaan berburuk sangka.

8 comments:

inotLOVEhunter said...

hoi..
pe masalah ni?
adakah sy kwn tersebut?

Hawa CMS said...

hurm
tol3
awa stuju ngan ila 200%!!
susah nak jumpe org yg tol2 jujur loning!
pape pom!
awa beruntung sbb dpt saim ngan geng kite ms scipp!
nothin can ever replace u guys!!

ila ni said...

owh bukan, tiada spesifikasi utk sesiapa, cuma kadang2 sendiri terasa seperti berada dalam keadaan itu.

ye awa, 5 tahun mmg sgt cukup utk kita betul2 kenal kwn2 kita

aNeA_hAyATi said...

bersetuju dgn awe..
really miss it..:(

ila ni said...

jum kito bcamping di SCIPP,anea?

Hawa CMS said...

wei2!!
nak join kat padang scipp gok!
time autum la
muahahahha~~

autum??
ingatkah kamu2 sme??

kagum tak?
scipp ade autum n spring!
muahahhaha~~

ila ingat tak spring kat scipp?
gambar tepi DM tuh
tepi pokok munge2 merah yg sdang mekar blooming!
kahkah!!
tak le blah!

ila ni said...

yea~ spring & autumn!
lawa gile aahh klo view dr pokok berbaring riadah kita tu

Hawa CMS said...

riadah yg paling sehat yg kite lalui!
hahahha~
sehat minda!
sehat badan sbb kne jalan meredag padang!
kalo tak sure dok lepak2 tepi jalan jek.. hahahhaha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...