impian hidup 3

Nak grad sama tahun dengan senior aAn. dan ditemani rakan-rakan selain ahli keluarga.

11 comments:

archienot said...

jom2 kita grad sama2..

byegudbye said...

iya ila ni..kak bai nie..macam ner nak memfolow blog mu??tak pndai la..amatur lagi nie..hehehehe

aan said...

haha....cik bye..ak tiade ketahuan akan kewujudan kamo pon....senyap2 saje ek...cik ila...jom grad bersame2....pis juge..

halimjamhari said...

hahaha..rajen plak mengedit gamba style majalah buku sekolah haha...

ila ni said...

hahaha kata mengalami insomnia, ni je la keje yg ade, nk buat drawing malas. nk edit gempak2 bukan reti.

jum inot jum, jum k'aan jum, sesama lah kita membaling high heels di hari graduasi!

yanie said...

oloh..bakpo g letak gmba hok menjeling molek..debbar molek tgk mc la jeling..haha ;p

ila ni said...

hahah becci yani becci!
tu muka banggo hins hins namonyo tu, kedudukan lubang hidung agak tinggi di situ.

aAn said...

impian anda yg ini telah tercapai...walau kite tidak konvo di sesi yg same.....tahniah...bilekah impian utk menyambung yg seterusnye...?

ila ni said...

yee dh boleh pangkah impian ni. sambung?...er..er... 2011 inshaAllah kalau diterima di mana2 tmpat

MATAHARI said...

wow. kau admire aan ye?

ila ni said...

ye, tidak syak lagi, kak aAn adalah role model aku huu *jangan bagi kak aAn sedar akan komen ini*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...