sari berita penting

Yahuuuu!
Yeh! Yeh! siapa tengok men's semifinal Australian open malam tadi?
Nadal menang!!!! hahahah agak sengit jugak la, boleh tahan jugak Verdasco main tapi soreeey la saya takkan sokong mereka yang berwajah sombong riak takabur sume tu hahahahah!

Saya suka! Saya suka! Tapi ruginya takleh tengok Nadal lawan Federrer nanti. Dua-dua saya suka so saya secara personalnya akan anggap ianya adalah perlawanan persahabatan hahahahha.

Kagum gila ah, 5 jam 14 minit diorang lawan, boleh bayangkan tak betapa penatnya..aahh! Nadal memang hebat!

Tenis je sukan yang saya semangat dan reti nak tengok. Saya suka tengok perlawanan tenis sebab ianya er... cepat. Maksudnya dalam kutipan mata tu berlaku dalam sekelip mata. Dan kemenangan bagi mana-mana pihak adalah pasti. Bukan macam bola sepak. Tunggu sampai habis perlawanan, tup-tup seri 0-0. Tak ke sakit hati saya? Tak seronak langsung.



Ok beralih kepada berita cuaca.


Saya baru baca emel dari lecturer yang mengatakan February is the coldest month in Hong Kong.

APA???!!

Adakah lemak-lemak saya yang sekian lama tersimpan ni mampu menunjukkan bakat tanggal 18 Februari nanti? Atau perlu juga untuk saya membawa baju sejuk banyak-banyak? Kalau bawak 2 helai baju pun cukup kot untuk 5 hari tu. Kan sejuk, tak payah mandi. Kan? Kan??

8 comments:

Hawa CMS said...

wei2
nnt kat hong kong masuk madam tussauds tak?
awa ingat nnt kat london nak masuk madam tussauds london gak!
oso london eye!
wahwahwaaaaahh
bnyak dueeett!!
kahkahkah~~

ila ni said...

no money no talk la brader. saya hanya mampu diam menyepi sob,sobb...

sayer larh said...

"seronak" nyer dier nak pegi hongkong~

Fefey said...

wei, nak kirim barangsss. i know we have great same taste :]]

archienot said...

ila..
jom start pjm bju bdk lanskap..

Leeya said...

hong kong??aishhh,nk p gak,wei..koleksi bf ak tuh duk situ..ngee~

ila ni said...

sayer larh:
geli weh ejaan anda hahahah

fefey:
slekam,slekam. ila g hongkong utk beli brg2 kiriman org ja sbb ila x dok duit nk shopping ko diri sdri,sobb sob... nnti detailkan jenisan barang itu ye.

inot:
jum! wani sorang je kot size kite? huhuhu

leeya:
jum leeya jum!
koleksi mcla pnye kat itali & korea

Hawa CMS said...

ila2
tulun emailkan gambar2 lam post ila ni ke awa deh?
kalo awa amik dr blog ila ni jd dop comey la...

hikhik~
thnx cayang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...