kipas sialan

pernah nampak kipas stand? kipas stand warna biru paling saya benci buat masa sekarang.

bijak betul kipas ni menghiperbolakan keadaan. bunyi die kalau dilanggar memang menyakitkan hati, macam la orang yang melanggar tu jatuh gedebuk kuat gile walhal bunyi dia yang terumbang- ambing ala-ala nak jatuh tu yang kuat. kipas biru memang jahat. siapa-siapa ada kipas stand biru, sila jual. hanya membawa kesialan sahaja nanti. huh!

insiden tengah hari tadi sangat menakjubkan. nasiblah saya ini bukan kategori cover ayu, maka ku kira jatuh dengan gaya
on your mark get set go tu sebagai lawak harian hahahahahahhahaha sila la gelak korang wei, gelak puas-puas. Halim, Padi, sila send gambar mahal yang berjaya diambil sewaktu insiden tadi.

keadaan sangat mengerikan. air tumpah, gelas bertabur ke kaki Afiq, wedges tah ke mana melambungnya. macam kena langgar lori minyak petronas.haih~

kenapalah sejak akhir-akhir ni saya selalu jatuh ye? hari tu dah tergolek dalam lrt, ni tersungkur, jap lagi terlentang pula kah? takpe, nak sangat jatuh ye? esok aku jatuhkan banyak-banyak kali masa skating ye! siaplah kao ilani!

hari ni memang agak s*al. tak cukup kejadian di tol yang bongek, (berpolitik lagi dalam kereta tu ha!), tersungkur pula di majlis perpisahan hasan, ooohh sungguh perfect!

eh ingat tu, sila jual kipas-kipas stand yang wayar berselirat tak tentu hala tu! kalau tak, putus sahabat!


oh, sini juga ade perihal jatuhku~ laju sungguh fefey!

8 comments:

haihaloselamatberkenalan! said...

hahahaHaHaHaHaHahahhahAhHhaHAhAHhHAha lucu lucu lawak kelakar gumbira. awak tadi nervous tue tengok padi. hikhik~

halim kater tadi dier xsempat amik sebab tengah main2 kamera padi. tengok2 function ape sume.

padi kate tadi dier xsempat amik sebab tengah main2 kamera halim. tapi sempat la jugak atas nama 'intuisi' dapat gamba lantai+lutut. xnampak muka pun. kiranya kalau awak xmengaku itu awak pun xperrrr.. tapi kami tengok lutut atas lantai pun dah tertawa bahakss!

..salah kipas yee?

Fefey said...

Ada so kipas stand rumah fifie,dale bilik ayeh...tra la suh dia jua..

yani said...

hahahahhaha..

ila ok x? ada luka tang mana2?

yani pun penah jatuh. jatuh motor, depan masjid pulak tu, betul2 masa tgh azan maghrib..

tapi yang syoknya mamat2 bollywood sibuk nak menolong. bukan tolong angkat i, tp angkat motor.. huh.

ila ni said...

padi:
kuang ajao la tu hahaha tapi x pe ah, memandangkan jatuh2 ni dh jadi kebiasaan, maka aku memaafkan korang yang hanya gelak tanpa membantu hahahha intan ngan afiq je tolong (walau afiq hanya kutip cawan!) hahaaha

fifie:
pastikan ila x napok kelibat kipas tu time ila gi dumoh!!

yani:
hahah alhadulillah x dok gapo, sakit lutut jah + berkecik ati dengan kipas..

Helang Hijau said...

oo.. jd inilah insiden yg menyebabkan ko xdpt skating dgn kami yer...

kesian hang.. hahhahaha

Rashid said...

haha..tapikt kamera kuntet adalh clear gmba anda jatuh

ila ni said...

helang hijau:
aa sbb ni la zaki dan beserta sebab2 lain, sedeh aku~

halim yang koya rashid:
sile la anta, tu nk buat bahan gelak ah tu simpan sorang2 hahaha

Rashid said...

jgn lah mem'promotr' nick aku di khalayak ramai..hahaha,,abh dah x private n confidentila lah,,cet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...