perjumpaan ibu bapa dan guru

Ini watak-watak yang hadir dalam perjumpaan tersebut. OU menjadi sasaran selepas Hutan Lipur Sg. Kanching bersepakat mengenakan bayaran Rm1 untuk setiap orang. Usul tersebut sangat tak berbaloi, RM1 untuk bergambar?

Supposedly 8 orang akan balik bersama menaiki Citra pinjam tapi Afiq 'mengalah' kunun ada kawan nak datang Ikano, so die akan balik bersama kawannye. Iyee ke Afiq? Kebetulan sangat tu. Hahaha

Gambar di majlis Hassan tak amek sebab kalut nak makan + kamera berada jauh dari sisi + jatuh dengan gaya yang sangat tak comelnya. Saksikan.

dari kiri : ain (single), nor ( kekasihnya mau ke Australia sudah), Wak (single). hahah sile,sile!


dari kiri : afiq (taken), nini(taken), inot (single), angah(single). haa silekan jugak!


nini bermuka kepom!


oppss wak kata ni imej baru ye? dah lama la wak..

8 comments:

Hawa CMS said...

owh ini rupenye gaye selendang ila
hikhik~
leh tiru neh
tp nnt nmpak booolat pulak pipinye!
sbb tu la jarang sesangat la memakai selendang neh!

archienot said...

comelnye saye...
*blush2*

archienot said...

rupa fizikal wak buat org igt kat abg org la..
hish..

ila ni said...

sejak sudah besar + matang ni (ewah) saya semakin suka bertudung yang menampakkan keseluruhan muka. tudung biasa juga akan dipakai kemas melekat kt muka, muncung-muncung no more hahahah

ahh apekah inot nehh?!! hari tu halim yg jadi abang die, ni wak pulak?

archienot said...

ape plk halim..
sblm ni mie la..
gaya wak sejak kaya ni mcm abg org la..
gaya org dh kawin..
ila xtgk smlm dia round kedai letrik siap buka-tutup2 microwave..
serius sbijik cam abg..
ptut la smlm mcm rsa mlu2 ngan dia..
ahaha...

ila ni said...

eh silap,mie.
aahhaha malu ke dgn wak smlm? tidur nyenyak je atas kete smlm! hahaha

Anonymous said...

amboi2..sunngoh kep0m i dsni..sori nyebok ye, blog i maseh underground..hahaha.will be open 2 public s0on..

ila ni said...

eh eh br perasan, miss ninie ropanya! hai ninie, selamat datang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...