Selamat Hari Isnin!

Eh? tak jadi tanggalkan Mr. RJ. Hahha anea entri single anea memang beh!

Tau dak saya tak buat apa-apa pon untuk desk crit hari ni? Haa sila la tau. Sangat lembam. Kenapa wujudnya internet?! Ni nak marah nih.

Tadi, pagi-pagi lagi saya termalu di blog Moja Amin hahahah ampun-ampun!Dah malu dah nak gi jenguk sana hahahah. Terperasan pula. Btw, siapa dia? Entah saya tak kenal yang pasti dia memperjuangkan perasaan beliau yang tulus ikhlas terhadap crush beliau tanpa mengharapkan hubungan kebanyakan pada masa kini (couple). Saya ni memang suka merayau dalam blog setiap orang setiap hari setiap jam. Tu yang takde masa nak buat kerja tu. Haih bz,bz.. Ilani memang bz!

Checklist untuk sebelum hari Rabu nanti:
  • hantar buku.
  • beli lagi satu set rechargeable batt.
  • beli makanan segera banyak-banyak.
  • tukar duit.
  • print layout pesanan-pesanan orang.

Okeh tu je lah kot sebelum pergi. Nak tengok Boys Before Flowers! K'ifa sila la tengok ini cerita, sama best dengan Meteor Garden yang asal dan muka Dao Ming Si juga agak sama. Sila, sila jenguk.

oh semangat, datanglah engkau!

5 comments:

WaWa | aAn said...

hoho...pengikut ku yg terhebat....tahniah...mari la kite bersame2 menonton boys b4 flowers..ak cop goo jun pyo...

Moja Amin™ said...

haduih!

hahahahaha!
baru baca. bz sket skang. xnyempat nak blog-hopping.

:P

ila ni said...

wawa|aAn:
aihh nak cop yg tu jugak, DAN yang mamat biola tu. eh biola ke nama?

moja:
aa sama ah, sy pon bz jgk, bz berblog-hopping hahahah sampai keje tak terbuat

WaWa | aAn said...

aaahhh..T.A.M.A.K sungguh mung...

adekah ak bg tau ko..cite 2 akan update setiap hari isn n selase kat korea...so take time utk translated....rabu & khamis br die available every week

tips hebat ni...bg duit...hahha...

ila ni said...

ila dh x tengok dh lepas x loading hr tu,sakit hati. tp inot dh dwnloadkn yg mana boleh, lepas submit projek ni br nk amek dr die hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...