Elevator Kolej 11.

Saya benci lift di Kolej 11. Beliau memang koya, sungguh bajet. Padahal diri beliau selalu je berbau busuk. Nak naik ke tingkat 6 memang azab.

Tadi pula beliau telah berlagak seolah-olah beliaulah batu belah batu bertangkup yang sebenar. Benci lift yang berperangai begitu, benci tau tak. Heee kurang ajao lah tu. Tak leh terima! Kot ye pun nak berlatih berlakon jadi batu belah batu bertangkup, telanlah telur ikan tembakul ke, ibunda Pekan ke, yang anda gi berlatih dengan nasi lauk ayam percik dalam polistrin tu sape suruh?! Dunia memang tidak adil....

5 comments:

Hawa CMS said...

wah!
sungguh tragis!
setragis lif di trisakti yg hanya membenarkan org kurus jek yg naik die!!!!
bias3!!!

yanie said...

erk..apakah itu??
mengapa begitu?

p/s: lorr..awe duk trisakti ka..

fzah.ruslan said...

mcLa... aku kurang mengerti.. mu di kepit oleh batu belah batu bertangkup dgn nasik bungkus ayam percik di tangan kah?

ila ni said...

awa:
huh sungguh kurang ajar lif trisakti. so awa kategori boleh-masuk-lif atau kategori sebaliknya?

yanie & fizah:
diriku selamat, walau lapar, lif tersebut masih boleh membezakan antara manusia & makanan. so, dia pilih nasi.

Hawa CMS said...

hhhahhaha!!!
tu kne tgok mood lif n mereka2 yg dah selamat menyelit ke dlm lif
kalo mereka2 yg mnyelit tu dlm ketogori 'berat terlebih' so moody la lif tu, so die takmo la terima awa ag dah!!
jahat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...