impian hidup 4

Nak travel menjelajahi negara luar sorang-sorang!
Itali haruslah tempat-wajib-pergi tapi ianya bergantung pada ongkos yang dimiliki sob..sob..

TAPI










Best juga kan kalau pergi dengan orang tersayang wahahahahahahahaha!

12 comments:

Helang Hijau said...

bravo2....

forza italia!!!,...
makae sure orng tersayang tu suami....
ingat pesan ustaz shahrin dgn ustaz badlishah.. "JGN DATING".

hahahahhaa..

archienot said...

better pi ngan yg tersayang..
betuuul...
at least ade la org tlg ambikkan gmbr nnti..
pastu blh tlg igtkan kite balik ape yg kite lupe bile kite review gmbr2 travel tu nnti..
kn sweet tu..
tp, tggu la ade org yg tersayang dlu ek..
selagi takde, xleh la gi travel..

ila ni said...

helang hijau:
ye betull! tepat sekali. itulah orang tersayang yang aku maksudkan. tapi gi sorang2 sblm kawen lagi best kot hahahahah jimat sket!
wah nampaknya anda sudah menonton Halaqah - Jangan Dating hahahahah


inot:
ye betul! sebagai penangkap gambar itu penting. sebagai pengingat utk membawa octopus card juga mungkin penting! hahahah
best kalau gi sorang ni boleh test keupayaan hidup sorang2, communication skill dan baaaanyak lagi~ wah sgt adventure!

archienot said...

amboi..
sindir nmpak???
@#$%^$@#$^

hmm..
travel sorang2..
klu semua nk tau dia dh berlatih dah travel sorang2 kt Hong Kong..
mlm2 plk tu..
itu satu permulaan yg bagus..
berbaloi la org xikut kuar mlm tu kan ila?

Rashid said...

oh..nak berjalan2..tapi kemut..kalo gitu g ah sg congkak..boleh save..hahahahahaahaha

ila ni said...

ceh inot. boleh plak tanya 'berbaloi x orang x ikut mlm tu?'. bukan memang inot sendiri ke yang tak nak kluar, kesian i tau sensorang hahahahaha xde ah. pengalaman yang cukup menarik. berjalan di bawah titisan halus air hujan, kedinginan sana sini uo oh~ sangat masyuk mencelah-celah di kawasan yang padat dengan manusia.

ah halim. kemut memang la kemut, sebab tu namanya IMPIAN hidup. sg.congkak dah pegi maka sudah bukan impian lagi. aku menunggu kekecohan korang di group utk menjadi kenyataan....

archienot said...

btl la soalan 'berbaloi x orang x ikut mlm tu?'
sbb nk bg chance ila travel sorg2..
see?
i dh tau lama dh impian hidup ila ni tau..

ila ni said...

haha ye,ye. baeklah. terima kasih inot kerana membenarkan ila mencapai separuh dari impian yang ke-4 ni. mmuahh! <-- jarang sekali menuturkan perkataan ini.

Moja Amin™ said...

aehahahaha!

saya setujuuuuu!
tapi saya mau pegi Venice dlu!
(berangan)

aehahahaha!
dengan siapa?
tunggguuuuuu.....

ila ni said...

ye venice! hari tu x sempat nk gi venice duplicate kat Hk hahah sebak.

wahh, harap-harapnya dengan yang disebut-sebut dalam blog tu lah ye Moja!

MATAHARI said...

travel dgn aku je la.harharhar

ila ni said...

aaa.. boleh boleh. jom *teragak-agak* kohkohkoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...