lebih selamat kalau cipta tag sendiri di bagasi


Ah kenapa ereen?
Kenapa ereen???

Ni ereen.
Dia adalah classmate dari tingkatan 1 hingga 3 Fatimah di Sekolah Menengah Sains Pasir Puteh.
Beliau datang UPM untuk celebrate rakannya konvo.
Tapi rakannya gagal dihubungi.
Lantas beliau hubungi saya dan datang ke fakulti.
Kebetulan sewaktu itu fakulti saya tengah galak dihiasi artworks budak-budak First Year.
Ada pokok payung, ada pokok aluminium.
dan ini saya tak tau apa kah bendanya ni. Teka sendiri.

Sekian, terjawab sudah tag dari Miko.


"Instruction: Go to your photos folder in your computer. Go to the 6th folder of photos. Go to the 6th picture in that folder. Put the picture on your blog and a description of it. Invite six friends to join the challenge. Link them in your blog and let them know they have been challenged!"

3 comments:

BURDHANI said...

eh ereen..!

sruh ereen uptade blog die tu
dah bersawang pon..hee~

Moja Amin™ said...

malangnya saya tiada folder gambar.
hahahaha

ila ni said...

burdhani:
ereen wanita bekerjaya yg benar2 busy nampaknya. sila lakukan tag ini.

moja:
tipu! tipu! moja tipu.
mesti gmbr ke 6 tu gmbr yg sgt tak cool kan pstu ko pun ckp ko xde folder gmbr ohkohkoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...