ni jelah cara saya enjoy. bukan loser.

1) Siapa nama penuh anda?
nor ilani md nor


2) Nama apa yang anda harap itu nama anda?
julalita lobos.


3) Post 4 pictures latest korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi.
er..ada ke yang orang tak tengok lagi? kalau sesetangah dah tengok pon kire xpe lah ye. jap nak cari. tunggu.



ni malam raya. 2 tahun lepas. hahah taklah LATEST seperti yang diarahkan


Ni lepas raya. Dalam perjalanan ke KL, balik dengan kak Ifa, singgah kat pantai kat Terengganu kejap sebab kesian si budak kecik, kot-kotlah lenguh asyik duduk dalam kereta lama-lama.


Ni agak latest. Masa majlis farewell Hassan. Lelaki ini nama Jai dan dia merupakan pakwe Intan. Matlamat saya meletakkan gambar ini bukanlah untuk mempopularkan beliau tetapi sila perhatikan centre of the gambar. Ini real punya kenangan lah. Ini dari kamera Padi.


Ini pun gambar masa majlis Hassan. Saya masih mengikuti arahan tag oleh Inot kerana saya masih ada dalam gambar ni. Tak main ah tipu-tipu kan kan. Album tu hadiah kitorang untuk Hassan. Oh sweetnya kami semua kannn Hassaaaannnnnn!



4) Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
penangguhan submission!!! Yahuuu!


5) Apa prinsip hidup anda?
full use masa yang ada untuk benda-benda yang terbaik untuk diri, masa depan & kenangan. (mesti tak faham..biar, biar!)


6) Apa perangai anda yang paling buruk?
Cakap kuat & banyak


7) Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga
takde kamera @ scanner di sekeliling capaian tangan saya. maka malaslah nak tulis atas kertas. tapi kalau ada scanner, saya nak tulis :

"TERIMA KASIH PN.KALSOM, EN.MEOR DAN RERAKAN LECTURER YANG LAIN KERANA SENTIASA FLEXIBLE DENGAN KAMI"

3 comments:

ifa said...

baru nak tny design mung siap dgn jayo nyo ko dok lagi?

ila ni said...

dop siap lagi. sero nok pecoh habih doh jerawat2 batu nih

hasansukiman said...

ohhhhhhh memang sweeeet sgt sprti chupa chups...'more than words can express'!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...