sahabat baik ilani : PUTUS ASA

  • kenapa kao terlupa nak letak fire-escape?
  • kenapa kao terlupa yang luggage reclaim tempatnya sebelum kastam?
  • kenapa kao boleh lupa yang kalau kafe kat tingkat atas, kao kena sediakan lift khas untuk bawak stok-stok makanan dan bawak turun sampah sarap?
  • kenapa kao boleh terlupa nak locate MDF room?
  • kenapa kao boleh terlupa nak locate TNB substation?
  • kenapa kao boleh terlupa pasal jetty operator room?
  • kenapa kao boleh terlupa yang genset room mengeluarkan bunyi yang membosankan lantas kao letak bilik TCO di sebelahnya?


akibatnya,
tanggunglah kao derita nak edit sebahagian besar design Imigresen & Kastam kao tuh. Masa tinggal 18 hari lagi. oh~


  • kenapa kao boleh terlupa yang kao sangat tak skillful bab design-design curve ni?
  • kenapa kao boleh terlupa yang nak buat model berbentuk curve dan organic adalah sangat susah?
  • kenapa kao boleh terlupa azam kao untuk naikkan pointer sebelum grad?
  • kenapa kao boleh putus asa malam tadi dan sekarang dan esok dan esok esok sedangkan kawan-kawan, mak ayah, adik-beradik tak putus-putus bagi semangat kat kao? kenapa?!. stop. jangan menangis.

ini yang rasa nak jadi tukang sapu studio je ni..tapi gaji haruslah sebesar gaji arkitek veteran.

8 comments:

asa. jgn putuskan. said...

dont
give
up
.
cube ko bace balik post2 lame ko. betapa banyaknye pengorbanan ahli keluarga ko untuk memastikan ko cemerlang di menara gading.

ilani bt md nor, jangan lupe anda membawa nama "MD NOR" di situ.. buat mak ayah/mok ayoh/papa mami/ibu bapa senyum.... GO!!

ila ni said...

kepada asan dan sesiapa yg post kt atas ni (memandangkan asan x ngaku), trimas weh. setelah melalui sesi terapi tadi, saya berjaya menggunakan 3 helai tisu bersaiz kedai makan padang mengelap air mata yg jarang2 keluar nih.
thnx korg!

putus.jangankan.asa said...

Bukan aku...

aNeA_hAyATi said...

ila..berusaha!!
hilangkan putus asa..

ifa said...

namo mung...mung ingat lagi ko???
nama mung ialah ILANI .
ok??????

khakhakahakahakdhka

rilek rilek.
ado lg 18 hari

Dato' Azalina Othman said...

saje nak testing nama....

yanie said...

chaiyokk ila!!jgn putus asa..mcla msti boleh punye!go ila go...~~

ila ni said...

putus.jangankan.asa;
iye lah, iyelah, bukan kao.

anea hayati:
ye!
masih mencuba sedaya upaya untuk kekal ber-asa.hahaha

ifa:
ho lah, ho lah, lepas tgk balik jadual kerja utk projek lepas baru lah sero macam ado byk masa lagi. insyaAllah sempat.

Dato' Azalina Othman:
sila la test banyak-banyak, free.

yanie:
go BJ go! <-- lagu cheer Sekolah Bukit Jawa masa pertandingan bola jaring di skolah dedolu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...