tolong!

Siapa nak belanja hot air balloon di putrajaya?
Kita naik curi2 bersama balloonist2 tersebut
Sesiapa pun dialu-alukan walau kita tak pernah kenal.
Sanggup ni keluar dengan sesiapa sahaja demi mencapai impian hidup kedua tu!
Desperate oh!

9 comments:

FINAL PROJECT NOR ILANI said...

marilah bersama saya!

Moja Amin™ said...

ILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

SAYA SANGGUP!
ahahaha..
tapi persoalan nya, boleh ke naik?

(dan menaiki balloon, ade dalam my life list saya!)
wuhuuu!

ila ni said...

FINAL PROJECT NOR ILANI:
tsk..tskk..pedih,pedih.


Moja Amin:
kaann! sangat best KALAU boleh naik. sob..sob..

okeh,okeh, kalau ade peluang bebile pun, sah-sah lah anda org pertama saya kontek utk join naik benda alah ni!

Helang Hijau said...

sape ckp naik free????

nak naik kene bayo la.. rm 10... tu pon 10m je dr tanah.. bkn dapat keliling putrajaya ponn...

nk g kene g pg... belon stat naik 7.30 a.m..

p/s: aku xg lagi... ni dr kata2 kwan aku

ila ni said...

takde sape ckp naik free weh zaki hahaha

kalao bayar rm1000, maka belon tu naik 1000m dari tanah ke? agagaggaag

ifa said...

for your info

aku nk g sanerrrrrr ahad ini,
mauk ikut ka buk??

ila ni said...

xpo lah..isnin tu ado pre-presentation. mai singgoh letok farah amani sungguh

Moja Amin™ said...

BOLEH NAIK??????????

geez. I'm going tomorrow, ila!
:)) FROM KLIA!

ila ni said...

herk? why KLIA?
ok, go n snap a picture that shows u are 10 m above the ground.
tak aci!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...