yeh yeh yahuu!

HAHAHAHAHAHAHAHA SUKA WOH!!

PERASAAN SEPERTI SEEKOR ANAK KUCING YANG EKORNYA BARU TERLEPAS DARI DIPIJAK OLEH MANUSIA OBESITI YANG KEJAM. SUKAAAAAAA!!


Minggu paling stress. Design tak settle lagi tapi dah nak kena bertungkus-lumus siapkan presentation board, mana boleh! Kalau design tak settle, nanti present kena hentam banyak-banyak. Buat tambah sakit hati - orang stay up berminggu-minggu dia sesuka hati nak kutuk design, mana boleh.

Feuuuhh - LEGA!

Sepatutnya saat ini debaran tengah menggunung dan tangan terketar-ketar siapkan drawing TAPI kedatangan Head of Vampire kami iaitu ketua jabatan paling cool, ke studio tadi telah menyebabkan huru-hara berlaku. Suara-suara girang nyaring kedengaran. Secara automatik suasana kelam + tegang di studio sebelum ini telaah terhapus dan bertukar menjadi seperti suasana hari kejohanan olahraga tahunan sekolah. Ceria woh!! Happy!! (penggunaan tanda seru double adalah bagi menggambarkan kegembiraan yang terpancar dari hati & sanubari)

TERIMA KASIH LECTURERS KERANA MEMBERIKAN PELUANG TERAKHIR KEPADA WARGA STUDIO 3, TAK SIA-SIA KAMI MENGUNDI DALAM GOOGLE GROUP, U ROCK LAH VAMPIRESSS!! HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH MASIH TAK DAPAT KURANGKAN SENGIHAN.point utama: tarikh submission final project telah ditunda ke hari Khamis. Tarikh asal adalah esok, Isnin. Alhamdulillah.

4 comments:

ifa said...

ingat ko sperti kucing keceng yang dinamakan 'nik ramlah' oleh ibundo tu huhuhuhu

ila ni said...

siye ko 'nik ramlah'.....

mrs. sepet said...

eyh, keceng tu gapo doh? sepet sebelah kan?

ila ni said...

tepat sekali fzah. either juling or buta . eh juling termasuk list ko? x pasti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...