berharap untuk lulus

ok, literally dah submit apa yang patut, sama seperti orang lain. Design detail dah submit macam orang lain. TAPI tak gempak langsung! Jauh beza dengan orang lain hahaha. ok takpe, takpe. Nanti kite tambah lagi dan reprint. Nasib IK print colour RM10 je tadi.

Malam ni, settlekan:

  1. Section lagi satu
  2. Hias 4 elevation yang diambil terus dari SketchUp yang cacat (bukan salah kao Hassan, memang aku takde masa nak tambah edit mana-mana patut), letak pokok banyak-banyak kasi cover kecacatan. Terima kasih pokok.
  3. Hias pelan lantai yang ada 5 tingkat semua tu.
  4. Compose board
  5. Redo board detail (jika berkesempatan yang amat pasti machaamm takde kesempatan)
  6. Plot pelan lantai scale 1:500 DAN DAN DAN DAN 1:250!!!!

Aaaaaaaahhhhhh DUA MODEL KENA SIAPKAN KALI NI!!!! APAKAH JUADAH KALI INI??!!

Tarikh : 15 April 2009
Hari : Rabu
Masa : 10 a.m
Lokasi : Galeri Senibina, Fakulti Rekabentuk & Senibina UPM, Malaysia
Pesanan : anda tidak dialu-alukan menghadiri majlis ini kerana bimbang menimbulkan rasa segan terhadap pelajar nan seorang itu yang sangat teruk prestasi designnya. harap maaf.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...