berunsurkan joyah

Adakah anda suka blogging? Kenapa?
Suka. sebab.. suka.

Blog siapa yg slalu anda skodeng. Nyatakan 5.
Blog yang dalam list tepi tu, yang mana update yang tu lah yang diburu

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani & menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapakah orang itu?
Uih haruslah nak. Sedangkan anak kucing pun dah pandai pasang angan-angan nak kahwin sekarang ni. Er.. siapa? Taknak cakaplah, itu memalukan diri sendiri namanya.

Taken or single? Mana lebih bagus?
Single kot? Ikut koranglah, fahaman masing-masing, tak berani nak ulas panjang.

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
Tak pernah sebab tak pernah try / berusaha pun nak cuba-cuba menjinakkan diri dengan benda-benda itu. Tak sampai seru lagi orang putih kata..

Ciri2 idaman gf/bf anda? Nyatakan 5.
Taknak senarai hitamkan. Yang mana berkenan, itulah dia. :P

Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
Hari tu dah jawab. Tak fokus ke?!

Nak berapa anak?
87 orang.


5 orang bertuah yang anda ingin tag:
burdhani
alqil
erm..erm..ok,ok, dah..dah...pergi strike kan list kat atas tu.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...