Adreyna memang.....buat air liur meleleh je lah!

1. Senaraikan 10 images makanan/minuman yang anda teringin nak makan saat ini.
2. Carian hendaklah dilakukan dengan Google dan paparkan image paling menggiurkan.
3. Turutan gambar hendaklah mengikut nafsu keinginan anda masing-masing.
4. Sila tag 6 orang lain untuk tugasan ini. Selamat menyelesaikan tugasan!



1. Ribena
Dah tahap ketagih ribena sekarang. Nak nak panas panas macam ni. Haih apsal la harga die tak sama macam air mineral botol kecik?

2. Kek Batik
All-time favourite. Balik rumah ni sah kena buat! by hook or by crook!

3. Kuih raya
Seperti lagu raya yang didendangkan tidak mengira waktu di PC ini, keinginan untuk mengunyah kuih raya juga tidak mengira masa. Dan sekarang saya mau sekut sarang semut!

4. ABC taruk jagung banyak-banyak. Tak pun cendol.
Kenapalah minggu last kat UPM baru tau cendol kat depan Taik Aly tu sedap?!


5.Steamboat
Dapat yang FoodVillage depan rumah tu pun jadi lah. Ayuh kawan-kawan ke sana sekarang jugak!

6. air Aqua
Nih tak tau kenapa search. Tapi sedap. Tapi tak mengidam pun.

7. Nasik belaukk ike!
Wuhhuuu~! ini adalah faktor utama saya tak sabar-sabar nak balik rumah! Nasik berlauk Fat'he memangs edap. Tapi ni gambar nasi dagang...?

8. Twister

Tiada kata lain. NAK.

9. Aiskrim mint
oh sedapnya. yogurberry jum! eh ade ke ?

10. Cadburry mint
Sape gi Langkawi tolong beli!


**taknak tag**

7 comments:

khusairie said...

membuat ke saya terasa lapar nih..nasik belauk ike napok sedak je..tak sabar nk kelik eh..

ila ni said...

haa sila la balik cepat2 ceri sebelum nasik belauk ike diubah keoriginalannya :D

Hawa CMS said...

ha!
nape roti khurasan xdop dalam ranking?

ila ni said...

khurasan byk minyak sgt hahahha

fzah.ruslan said...

mcLa choyyy! aku tensen tgok 5,7,8. shishh!

aAn said...

kenapekah kek batek ko kelihatan sgt sedap...?jaoh berbeze dgn aku nye..wuwu~

ila ni said...

fzah:
itu point nye! hahaha

kak aAn:
huiii ni tak tengok buatan ila lagi nih :P haruslah selekeh sememeh dari yang kak aAn punye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...