skirt dan saya

Saya kan... hi hi hi malu ah nak cakap. Saya kan, sebenarnye.. hih hi hi teringin nak pakai skirt.

*HAH LEGA*

Saya suka tengok orang pakai skirt. Bukan skirt pendek. Itu dah jatuh ke daerah meluat. Tengok, suka-suka hati nak meluat kat orang. Nih, skirt yang lebih kurang macam ni maksud saya






Dalam seumur hidup sejak-sejak dewasa ni, baru sekali saya pakai skirt labuh hoo kantoi. Tu pun pakai masa praktikal kat SAM Arkitek dedolu. Pakai yang Kak Ifa punye, tu pun jeans skirt. Taklah nampak ayu sangat kot.

Nak pakai gi kelas? Hampeh. Nak mati sebab terkena panahan senyuman sinis, sila lah pakai ke studio. Ah diorang memang, dengki melihat saya transform menjadi seorang gadis yang lawa lagi lemah lembut. Huh.

Tapi saya sendiri pun takleh bayangkan kalau saya pakai skirt macam mana. Buat gaya-gaya hobo sket ke. pehh. Hobo tu ape? Ntah, main sebut je. Adakah saya akan kelihatan sebegini?



Atau begini?
|
|
|
V



Hoh dan dan tak bertudung la pulakk.. Tapi cun kan? Dah. Tak payah imagine macam mana ghupanya kalau saya pakai skirt. Tak payah penat-penat sebab dah ada contoh bergambar saya memakai skirt kat bawah tu ha.

























Skirt paras lutut lagi kao! Secantik ju-on..

13 comments:

Fefey said...

sengal la, bawak 1 album masa kecik2 ko mari kl?
hahaha

lawa skirt merah and gray tuu...

burdHANI said...

aloloo....malu plak mc la.

cuba la pkai skirt A shape, chomey!

tp leceh sket la pkai skirt labuh ni, kalo naek eskelator kena angkat sket kang tkt tsangkut..=D

yanie said...

hahaha..ade mase kite perlukan perubahan..xyah nk malu2..
kalu rase nk pakai..pakai je ila..
bia ore napok ila ayu sket :)

ila ni said...

fefey!:
haruslah sebakul gmbr2 jame mudo. nok upload jugok ko gmbr disebelah bayi berambut cacak-cacak? :P

lawa kae..tskk!


burdhani:
ye betul, agak leceh sebab mesti nak tak nak jalan jadi tercover sikit hoh


yanie:
i tetap sogan! :D
nati start kijo ah pakai. haa

Fefey said...

ada ko gambar rambut cacok-cacok tu? upload la..pasti tersoho..

yaNi said...

waktu first time saya pakai skirt,kawan2 punya remarks adalah sangat 'best'.

"sejak bila pulak ko jadi feminin ni?" HUH. rasa nak tukar pakai jeans dan dan tu jugak. huhu.

ila. mesti kamu akan kelihatan sungguh sweet memperagakan skirt. :)

fzah.ruslan said...

hehhe. asal jgn BOUFFF ye mcLa...

RAshid said...

hoh!!kalo lah diawa ke studio..aku antara yg mula-mula akan.................................................

zHafHarIna said...

try dulu..xcoba xtau...tp kalo ai,ai maluuu...xckup cnfident r nk pkai..terserlah peha ku yg bapak besau ni..huhuhu...tp tgk org pkai skirt,sgt santekk kannn?
-jeles mode-

Hawa CMS said...

lek la ila
lek2
comei la pkai long skirt
nnt awa pun nak kne pkai long skirt gak bile masuk kkd nnt
huuhuu~
jom2!
jom kite berlong skirt jom!

ila ni said...

fefey:
wait2, ni dh back to klate, klo scanner bfungsi hebat pasti ku aplotkan hahaha punk yak kkecik lagi fie!

yani:
huhu tu la yani,perkataan feminin tu mcm kurang sesuai jah dgn ila, sedih! hahhaha

fizah:
bouff dh jadi mcm fashion statement plok kedengarannya hahah high class owh

rashid:
kao mmang! kao lah faktor utama aku tak beli skirt! :P

Zha:
betul2! sangat jeles. nk kena tambah ketinggian nih. (bukan nk kurangkan berat hahhaha)

hawa:
yeahh! one day kita bukok bisnes skirt plok ohkohkohohkoho

Hawa CMS said...

apeee???!!!
business skirt?!
wah menarik(sngt business minded! hahah~)
ape ag! slaluuuuh!

aNeA_hAyATi said...

haha..sile2 pakai..tp jgn plak terkangkang ngn skirt..

nk gak jd partner ila jual skirt..hOhOoo..ajak pOh..impOrt dr rantau panjg skali..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...