mengigau

penyakit terlekat depan PC dah mai balik dah!!
lebih kurang 2 jam lagi nak Subuh ni.
dulu time projek banyak tak hingat dunia mengeluh nak tidur bawah meja.
sekarang dah rilek, macam ni lah pulak manusia ni, hih..!
tadi terkena ayat asam pedas dari halim woo.
makan dalam ah ayat tu.
terima kasih halim.
esok jugak aku siapkan potfolio tu halim!! iyo lah tu.

sebenarnya, saya tidur lewat ni sebab saya baru sahaja selesai update blogshop kak ifa.
dia cakap nak buat clearance sale.
dah tak nak jual baju.
harap dia nak update? hummmphhh tunggu farah amani pandai senyum dulu la jawabnya!
jadinya sesiapa yang mau mencuba nasib, bolehlah ke Bello Muchacha, BUKAN sencillo muchacha eh.
ada kat belah kanan blog ni, bawah-bawah sikit.
aa sila, sila!


~OFF to tepek tepung beras pulut wehehhehhe!


2 comments:

archienot said...

tepek tepung beras pulut kat muka ek?
haha..
teringat ila promote tepung tu kt kwn2 kite..
cuci muka sama2..
dah makin berseri la ye kulit anda sekarang?
kikiki..
ila dah dpt twrn keje ke?

ila ni said...

hahaha berseri la sangat inot weh
satu malam pakai, 3 malam tak pakai.
cemane nk berseri tah hahaha
memori menggonyoh muka dengan tepung beras pulut takkan dilupakan ;p

belom. tak apply mana2 pun lagi. potfolio tak siap lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...