sketches tak pernah maju

saya rasa saya berbakat jadi penulis buku bergambar untuk kanak-kanak. dah pencen esok esok nak try kerjaya ni lah. perasan yang amat Ya Allah! Ok straight to the point. Tadi kekonon nak buat portfolio untuk kerja tapi sebelum tu refresh dulu ilmu-ilmu photoshop yang ada. Masih tak seberapa :( Last-last jumpa sketches first project semester lepas-lepas punya dan kaler. Hihihihih malu. Tapi takpe ah. huduh huduh dia pun adalah hasil kerjaku juga...



Korang pun bosan-bosan buatlah gini jugak weh, seronot. nescayalah.

5 comments:

BURDHANI said...

wah..sgt berbakat.
tempah lukis potret se! =)

alqil said...

tumpang tanyo..
mane dapat aspirasi?
sebab ade building tulis "globe"??
mesti mase dok merayau kat jalan TAR...
hehehehe...b.t.w..
tempah nak wat potret mase kawen..plizzz...

ila ni said...

burdhani:
bakat haponyo lukisan senget benget gitu tu ;p

alqil:
memang area jalan TAR pun tu qilah hohoh. ni projek warm up, kene observe public facilities dan propose apa yg patut.
hihi potret2 tak reti, segala jenis lukisan mmg x reti

lady elle said...

waaaa... mengancam ah sketches ila.. kagum2~~~

ila ni said...

tirah, nganyim ko...;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...