tanggungjawab sebagai seorang SCIPPIAN

good news!
inshaAllah akan ada reunion besar-besaran hujung tahun ni.
bulan 10 kot.
ni saja nak maklumkan mereka yang takde facebook @ friendster.
berminat?
er... tak tau la pulak nak kena kontek siapa.....
tinggal je lah jejak kat komen, nanti saya inform para AJK reunion kat facebook.
nak tau anggaran kasar berapa orang nak join je pon.
sekian.


* klik imej untuk bacaan lanjut*


3 comments:

BURDHANI said...

saya xde fb + fs!

dan saya nak join!

tapi kena tgk date gathering tu dulu la untk confirmation eh.

meh la kawan2..

zHafHarIna said...

menarik2..klu date tu xclash ngan pape,bleh g..

Intan Nadia said...

hopefully x dihantar kerja ke sabah or sarawak time tu.woo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...