tiba-tiba tersedar

WEEHHHH Zone Arkitek tu kat mana? Rasa bersalah, takut, tak sabar semua campur-campur. Tapi yang paling dominan adalah TAKUT.

Serius takut.

Ye ah. Saya mana ada skill rendering. Antara skill terpenting abad ini. Pulak tu working drawing tak reti sangat pun. Saya tak tau lah apa yang saya belajar selama 4 tahun ni?! Yang nyata tengah mengalami ketakutan yang amat. Resume dah 90% dah nak siap, pastu kena emelkan kat En.Meor sebab dia nak cek resume tu ok ke tak. Well hebatkan lecturer kitorang? Sampai nak cari keje pun diorang tatang kami bagai minyak yang penuh. Adik-adik sila ingat peribahasa itu.

Paling risau ialah portfolio. Tau apa itu portfolio? Ye, pengumpulan hasil-hasil kerja dalam satu bentuk dokumen yang akan ditunjukkan kepada bakal majikan sewaktu interview. Masalahnya sekarang ni, hasil kerja selama 4 tahun tu sangat sangat memerlukan make up yang tebal! Idea pulak tengah takde...isssss!!

SERABUTNYA HIDUP!!!!!!

3 comments:

Anonymous said...

wahhh interview ko??ZONE on the park koh?datuk KKKKKKK

Hawa CMS said...

wahwahwah!
lagu zee avi
akhirnye dapat carik lagu tu di comp mat ming ke?
kehkeh~

ila ni said...

k.ifa?
dokla. ado ore oyak situ ado kijo kosong n suggest suruh apply situ.

awa:
gigih search sendriK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...