baru tau apa itu dilema dan gabra

adakah aku di shortlistedkan sebab aku letak gaji yang agak murah berbanding candidates lain?
atau memang takde calon lain lalu firm itu terdesak?
deng.. gabra semacam la pulak.
within this week.
sabtu last interview.
kalau aku pergi, maka tak sempatlah nak jumpa member-member sekolah rendah.
oih gathering buat malam ni teruslah!
haih~ potfolio belum print, belum scan.. haaapee nii~~~~~!
tak best langsung perasaan camni.
sedih akan pemergian Leen ke Penang pun belum hilang lagi.
sekarang kelam kabut camni la pulak. hish..
leen, good luck!
dan good luck untuk aku jugak, mungkin..?


p/s: terguna 'aku'. tukar sendiri kepada 'saya'. sekian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...