tak cukup kipas

sakit aati la
memang menyakitkan hati. nak nak online di tempat lindungan angin monsoon ni, panas! dah la nak menunggu attach zip file tadi dah sejam lebih. Dah send, call suruh emel satu-satu JPEG, takyah zip sebab takleh bukak. Ingat portfolio aku ni 3 keping je ke?! Sabar. Puasa. Ingat tak nak layan dah tadi permintaan leceh ni tapi orang cakap jangan memilih. Sambar je mana-mana peluang yang ada. Tak rasa pun ini satu peluang kot kalau dia tengok portfolio saya nanti hahahah buruk.

Kesnya, semalam, dia call suruh hantar portfolio thru email sebab iklan kat jobstreet dah expired. Saya pun tak tau dia tu call dari firm mana. Dan iklan jobstreet yang mana tah?? Saya jarang sekali bukak jobstreet. Saya main hantar je resume & cover letter ke mana-mana emel architect firm yang saya jumpa. Dasar pemalas nak browse kaan.

HOH SETTLE! dah attach semua. Tongoi. Amek aku je ah keje jadi PA kao pakcik oih


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...