impian hidup 5

nak ada jenisan kereta ini - convertible beetle.
tapi tak nak lah yang pink-pink dalam tu.



* * tq fzah sbb came out dengan isu ini hahahah impian sejak sekolah ni! ok ok serius. gi masuk tidur.

7 comments:

fzah ruslan said...

hehehhe. jenis-jenisan kereta yang mencuit rase inging men'cobek!

ila ni said...

still x ingat apa perkaitan perkataan cobek di sini , haih~ ingatan lemah sungguh la haku nih

mrs. sepet said...

ade~~~ mu penah wat ayat keta2 jenis camtu buat mu rase nak cobek. huhhu.

n.A.d.!.a.H said...

meh kita berimpian dulu..mana tau sumday tercapai gak..chaiyuk2!! sila kumpul duit mulai skrg...

aAn said...

wah..impian ku juga...tapi impian ku berwarna putih....

*apekah itu cobek?

ila ni said...

wauuu ramai peminat kumbang ini rupanya!

cobek tu ..er... er... mcm 'mencobek' ayam dalam proses menyediakan soto. mencarik-carik yaaaa itulah perkataannya!

MATAHARI said...

fuuuu.. my cute baby. merah plak tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...