suatu hari yang kaya, saya nak buat satu tempat macam ni jugak di Malaysia

untuk lepak dengan famili.
untuk rilek
untuk buat duit
dan memang untuk hidup setiap hari di situ~ best ooo
ni nak kena ngorat jiran mcju yang brabus 3 bijik nih.

nature never bores me

4 comments:

mrs. sepet said...

fuhh, lega... aku igt aku sorg je usha2 bebende camnih... =D

ni target wedding planner aku buat mase nih : http://www.ever-after.com.my/

ila ni said...

hahhaha no worries, banyakkk lagi benda2 lebih pelik aku buat secaradiam, yg aku yakin mg pon buat jgk! hahahah

btw, aku bkn search utk nikoh la, aku search utk environment yg best utk lokasi rumah idaman jah huuu

Mrs. Sepet said...

Ooo.. Hehheh. Kami plan kt atas bkt kt bangsar je. Sbb konon center kL. Quite tenang gak kat situ. Plus ramai
french expatriates, konon wat jiran so french pon tak hilang.

Mu tanak jd jiran aku...? :D

ila ni said...

xsey, aku nk duduk di rumah atas bukit yang dipenuhi hutan dan unggas, dekat dengan air terjun hehehhehe.

xpun, rumah tepi curam kat pantai2 mat saleh tu wuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...