esok komih

off awal la malam ni. esok kena pastikan tak mengantuk. haih la, kenapa rasa macam tugasan yang diberi sangat berat berbanding ofismate lain? hari tu kena design, ni kena buat presentation board pulak. padahal hari tu punye dah ade orang lain buat. dah la haku ni fail sket bab-bab graphic presentation ni. orang lain rilek je asek amend 2D drawing. nak kerja gitu jugak. mana nak cari rujukan neh...

oh lagi satu update terkini,; saya sedang berusaha menyesuaikan diri dengan spek yang buat hari tu. semua benda dah ada kembar. berbayang-bayang. tapi rasa macam nyesal ikut cakap salesman tu suruh letak tinted - alasan - silau saya tinggi. terpengaruh lalu setuju. hasil? spek dah macam spek yang saya selalu kutuk masa kecik-kecik. tak cool langsung!

2 comments:

mrs. sepet said...

ape lg mcLa.. sile upload gambar anda berspek di sini. hehhe.

ila ni said...

maaluww~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...