memang berdebar habis

Ya Allah, Ya Allah! tau dok - hoh takut! takut!

Malam tadi, tengok I Am Legend. cerita yang Will Smith hidup sorang-sorang selama 3 tahun selepas survive dalam satu wabak berbahaya kat New York kononnya tu. gilak ah. sampai terbawak-bawak dalam mimpi!

takut sangat-sangat. rasa sedih pun ada sebab masa tu tinggal saya sorang je yang belum dimakan oleh darkseekers, ahli keluarga yang lelaki yang sacrifice untuk lepaskan bot kitorang dah kena baham dah masa tu. sedih + ngeri + takut. sekali ada sekor yang datang terkam dan sempat sekali gigit je dan terus terjaga! feuuh~ nasib baik! rupa-rupanya, tiada sebarang pergerakan masa tidur. kot? sebab masa mula-mula pejam mata, saya tidur gaya tu dan bukak mata pun dengan gaya yang sama. takut sampai takut nak pusing kiri-kanan.

pesanan untuk diri sendiri, jangan tengok cerita sebegitu di waktu malam. nanti terbabas subuh ;p

2 comments:

mrs. sepet said...

whoaaa~ sukke! sukke sukke cite ni! tapi seyes berdebar la.. dgn sound system lagi.. bukak DVD pelan je takot berdentum, pastu tak dgr lak dialog. huhu. sudahnye, tangan pegang je remote control.

paling sedey part die terpaksa bunuh Sam kan..? seddey sgt. alone habis. -.-"

ila ni said...

serius ddebar setiap kali nampak bangunan gelap.

sedih gilos part anjing dio mati, sangat3 sedih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...