REUNION (ALL BATCH) 3 hari penuh memori!


Host:

Sekolah Menengah Sains Pasir Puteh Alumni

Type:
Other - Ceremony

Start Time:
Friday, October 9, 2009 at 8:00am

End Time:
Sunday, October 11, 2009 at 11:00am

Location:
Sekolah Menengah Sains Pasir Puteh
Kg. Batu Sebutir
Pasir Puteh, Malaysia

Phone:
0126141814

Email:
frenzyrm@yahoo.com


rindu kawan?
rindu cikgu?
rindu lagu sekolah?
rindu kelas-kelas lama?
rindu kantin?
atau rindu pakcik DM?

mari sama-sama hapuskan kerinduan dengan menghadiri sesi perjumpaan semula yang julung-julung kali diadakan secara besar-besaran.

ayuh, mari bergerak ke SCIPP untuk luangkan masa mengimbau memori indah
bersama teman-teman, seniors & juniors!

Sila tempah tiket kapal terbang, bas dan keretapi sekarang ;)

* * *

Ok dibawah disertakan list yang dah confirm (nama mengikut nama profile facebook). Disusun ikut batch, kot-kot la korang nak datang tu kena tengok ada kawan ke tak kan. Yang confirm 20+, yang ragu-ragu dalam thread kat group alumni, boleh confirmkan sekarang.
Sila click 'ATTENDING' atau ‘Maybe Attending’ atau ‘Not Attending’ kat bahagian kanan ni.

Harapnya semua ‘Attending’ ! ;)


Batch 9899
1. Ana pataniah batch 1998
2. Azelawati 9899
3. Noraizura razak 9899
4. Siti norazwani Abdullah 9899
5. Izzah Ibrahim 98--?


Batch 9802
6. Azrina azaman batch 9802
7. Syafina muda 9802
8. Siti yusrina nadihah 9802
9. Nik norhazirah 9802
10. Anis allysha batch 9802 kot
11. Siti Fatimah nordin 9802


Batch 9900
12. Fatin atiqah 9900
13. Hamidah salleh 9900


Batch 9903
14. Shazleen 9903
15. Siti nurbaini 9903
16. Noni mohammed 9903
17. Azlinda hashim 9903
18. Noriani mamat 9903
19. Nor ilani 9903


Batch 0001
20. Khairiah 0001
21. Nurul jannah 0001

See u there!


p/s: sebarkan pada kawan-kawan lain dan inform kehadiran di Group Alumni SCIPP:

http://www.facebook.com/board.php?uid=99942233108#/group.php?gid=99942233108

3 comments:

Hawa CMS said...

arrgghhh!!!
kawan2 kate next class cam start early october!
camne ni!
org nak g reuni jgak wei!!!!
nak wei naaak!!

Leeya Alia said...

mclaaa....aku nge mcyan konfem p weh..ak nye da knfemkan da kat fb..tapi yg mcyan,blom lagik..so,mcyan mtk ak knfemkan yang die nye..

ila ni said...

awa: poteng ah, apo laiii ;p

leeya:
nati mcla updatekan kehadiran list kat fb utk mcyan skali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...