sesi weekend zaman lampau

sabtu:

serius sangat-sangat-sangat gempak! agenda; bukak puasa dengan roommates matrik melaka dolu. Farah & Yana. hokhokhok berjaya sampai midvalley walau jam agak kronik dan Yana asyik duk tepis-tepis dengan tangan setiap kereta yang rapat. dia memang ada fobia dengan kereta dan jalan yang sesak ;p

sampai mid, semua fully booked. last-last reserved satu meja kat Madam Kwan's untuk 7.45malam. takpe, buka puasa dengan air dluh. dan 7.45; hampeh! berderu umat duk nunggu reservation masing-masing, tuntut janji dengan Mdam Kwan. maka kami beralah. teruskan menapak ke Noodle Station. (untuk kali kedua!) kali kedua agak bernasib sebab finally ada meja for three. maakanlah kami di situ.

perbualan masa ni memang i pun tak sangka u! hahah saya tak pernah se-open ini bila bersembang hal-hal hati ni tapi bila dah ada Yana, siapa boleh tahan? ;) TQ Yana. sangat inspiring ayat-ayat tersebut.

balik, saya hantar Yana lah dah saya yang gi culik dia petang tu kat Bukit Antarabangsa tuh. dan yess masa ni lagi best perbualannya. Macam-macam bunyi yang keluar. Terkejut, gelak marah (kat kereta yang menghimpit) ; memang terbaekk!

momen manis ini berakhir pada jam 11 lebih. sempat lagi Yana ngajar suruh start ajak orang itu dating hahahahah harap sudah! lambat lagi nak gerak. ok, bye Yana, bye Farah, jumpa lagi di episod raya? inshaAllah.

ahad:

sesi bukak puasa dengan member UPM pulak. aish malas dah ni.

to be continued if rajin. dah mengantuk. oh untuk legakan hati orang di Tasmania sana, wan nor zehan sihat walafiat hahahahhaaahhahahahhahahahahahaha

3 comments:

Helang Hijau said...

"duk tepis-tepis dengan tangan setiap kereta yang rapat.""

hebat.. hebat.. ajar aku.... hahahhaah

n.A.d.!.a.H said...

org tasmania? sapa tue ek? leh kenalkan tak?? emem..

ila ni said...

zaki:
haa tu kena tuntut ilmu dalam 3 bulan baru hebat tu. sanggup?

kak na:
hehehe itu kena tanya si norzehan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...