wauwi!

rasa sungguh mecet bila drive kereta sendiri, masukkan cek dalam mesin, beli barang-barang buat sekut raya, dan dalam kesibukan trafik, menuju JJ dan menghabiskan masa dengan agak lamanya di bahagian hiasan rumah, membelek sarung bantal etc. kohkokhokoh ok mood raya dah datang tapi agak terlambat kot. sebab petang tadi baru dapat cek gaji! hip hip hurei!

Awal-awal kena save 600 lebih untuk hal-hal perbankan. selebihnya kena bajet sendirik untuk saving sambung belajar DAN belanja mak ayah cucu cicit anak pinak bla bla.. haih~ moga-moga rezeki lebih diberkati.

apo-apolah.
memandangkan gaji kemungkinan dicashkan jumaat ini dan nyata sudah terlalu lewat untuk shopping, baiklah pasang angan-angan je untuk memiliki baju raya sob..sobb..tskk!

okeh mempersembahkan baju raya pertama dan baju raya kedua;-

aci tahan pasang kipas no.5 berderu-deru tengah hari raya nanti.


suwittnya lah warna nih~ ruang yang besar untuk duit raya yang besar.
apina, u intern dah berbolan lamanya, i'm waiting for your duit raya!



lawa owk baju raya saya kali ni.
tak payah jeles lebih-lebih.
kalau nak, amekla, ade lebih sikit bahagian kaki nanti;- kena potong sebab labuh. ameklah.

7 comments:

Hawa CMS said...

wah!
baju 2nd tu leh wat baju brides maid nye baju neh!
kaler da masuk da tu!
kne tunggu 1/1/11 je!
amacam partner?

Hawa CMS said...

eh chop3~
da ade kereta kah?!!!
waaaahhh!!!
ni nak mrajok ni sbb xoyak kokre!
kupit keto la tu ek?!!!

ila ni said...

ish.. warna wedding i tu!! hahaha amekla nk kaler ni gakk, ju jahat ;p *x pasal2

aloss.. malu la nk oyak. kalau beli beetle tu xpo gok nok nyohor hahahhaha

Hawa CMS said...

xde mkne nyeee...
yg penting keto sdiri!!
beli keto ape ni weh?
mau jugeee kete sutey!!

Fefey said...

woh! kenapa di sebut pasal payment cheque ! payment tak dapat pun utk raya, kalao boleh pun, sudah terlambat untuk di cash kan,hari ni Khamis, Raya Ahad.. ~ T_T

kalu balik KB, roger lah. Mana tau nak suh teman gi beli selipor raya ke.. hee

n.A.d.!.a.H said...

wow!! sgt teruja tgk baju yg leh isi duit raya tuh..

rasa mau gak ah baju tuh..leh tak?

ila ni said...

awa:
keto beetle aa, apo lai! ;p

ff:
supo la, pasrah jah gi masuk check petang maghin.
err x sempat kot nk gi beli slipa rayo, sabtu pagi sapa. keje2 rumah menimbun menunggu pekerja of the year nih ;p

kak na:
lawa dih?dih? amek aa nok gak. ila blanjo la kali ni, hadioh sbb jupo blog ila hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...