17 again

excited amat untuk reunion minggu depan nih! sesiapa yang mau tumpang, masih ada kekosongan kot dalam kereta Kak Ana. setakat ni dalam kereta ni Kak Ana dan saya. Kak Irawani, dalam status 'maybe'. siapa mau join cepat bagitau. aturcara majlis tak penting, yang penting boleh tidur hostel! hoyehh!

dengar-dengar kata, baju sebolehnya bawak yang warna hitam dan pink. tema katanya. tapi pink? hitam? hitam ada la satu. pink? ada ke aa...dan semestinya saya nak bawak baju kurung je, sebab ini memang benar-benar akan jadi sejarah yang berulang! yes. suka, suka!

saya bakal mengulang balik waktu-waktu berjalan pulang dari admin block ke dewan makan, ulang balik waktu berbaris dalam dewan besar. ooohh seronot!

jumpa di sana, peeps!

5 comments:

yaNi said...

Bestnya reunion. Yani nak pegi tapi jumaat malam sabtu tu kena stay di A&E sampai 9pm. TAk sabar tunggu Ila update pasal reunion kelak. Ambil gambar banyak2 ye sayang.. Buat tatapan melepas rindu :)

Leeya Alia said...

mc la..ak ngan muye nak tye neh..kne brade di skolah pade hari apekah??jam berapakah??ade pndaftaran keh??wjib tdow di hostel keh??bayoran??hehe

mrs. sepet said...

ade la mcLa kurung pink.. aku ingat, ade bunge2 kecik.. heh.

ila ni said...

yani:
aloooohhh bakpo x leh join wuuu baru ingat nk ngitai abg nizam skali ngan yani ;p

leeya:
tak wajib tido hostel. start dftar kul 8 pagi - 6 ptg jumaat. tentatif program ada kat event group alumni kat facebook

fzah:
ahha!
lepas publish ni br ingat ado baju tu, baju cotton.
btw, gano mg tau? musykil...

mrs. sepet said...

heheh. sebab mu penah pakai kat skolah. en plus, aku sedikit suke kaler pink bunge2 kecik. terase kiut and suweet. buleyh?

ohhh tidaaa~k... mcLa bakal buat ayat "naik lift" la lepas ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...