aku. bukan saya

hari ni aku rindu lagi sama budak-budak studio.

weekend.
tapi aku bangun awal pagi ni.
duk sorang-sorang kat rumah, layan angin pagi kat balkoni.
cahaya matahari pagi memang terbaik.
sangat segar.
matahari + angin macam ni lah yang buat ingat budak-budak studio.

ingat masa first trip ke Cherating dulu.
dia punye excited tu cipan sikit berbanding trip lain, first time kannn..!

kenapa angin + matahari macam ni buat aku rindukan zaman trip?
sebab, dulu kalau trip, nak ke mana-mana mesti awal-awal pagi dah bertolak.
Macam dulu naik bot ke Pangkor Laut semua tu,
ahh sungguh segar - dalam kehijauan alam, angin laut bertiup ke muka, kitorang duk bergurau sesama sendiri, tangkap gambar.. ah best!

kalau masa memang boleh diputarkan,
memang aku nak putar tiap-tiap hari ke zaman trips dulu.
Aku serius ni,
rindu budak studio berlatarbelakangkan trip ke mana-mana tempat sekali pun!
Aku rindu.


* * *

eh eh wang nuffnang sudah meningkat. haa sila-sila, sila klik banyak-banyak kali, membantu orang yang belum dapat gaji, boleh pahala ;P. pastu, ada ternampak manusia search ayat ni ;

'halim jamhari gay'

keje sape nih? alahh kalau tak hassan padi wak, mesti tuan dia sendiri yang search. berani bet ah. ke memang halim terkenal sebagai gay? halim gay? remain unknown.

5 comments:

wakarchie said...

hahahah. .ilani2..bab2 menjoyah nie ade je ko ye. .xde maknenye ak nk mengsearch yg pelik2 tue. .hahhahah. .tp kn mmg best le klu dpt g trip mcm dolu2. .pe lagi ila, setup le satu tarikh yg sesuai

Anonymous said...

eh eh bukan dh cadang redang ke tahun depan huhuhuh mai mai kita berpulau taun depan, ko blanja aku kos trip. settt!!

-ila yg berkeudara dari studio 3 menemani ien-

wakarchie said...

amboi byk cekadak. .ko la blnje. .kate da bebas dari loan kete. .hahhaha. .mesti masyuk nyer

pastikan nie jadi ye. .jgn hangat2 tahi asan plak. .

ila ni said...

hahah aku sbb nak sambung lg pasni, maka x boleh la nk blnja kwn2 sesuka ati hahahah. kao la, si pengguna pesona! ;p

eh jangan.
hangat2 tahi ayam takpe lagi, hangat2 tahi hasan jangan... sebab siap ada bau dan tisu!

wakarchie said...

wah. .nk smbg lagi 2. .bgsnye. .chayok ila. .

ak akn mnyusol kemudian, doakn ye. .hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...