"..because i'm your class rep."

malam ni ada makan-makan dengan adik-beradik, termasuk k'iham yang turun sini sempena majlis iparnya masuk rumah baru.

objektif makhan-makhan ini bersempena farewell family Cheras yang akan officially back to hometown, meneruskan kehidupan di tempat yang lebih tenang tahun depan, tak aci 'oh!

walau happy dengan keadaan yang riuh ini, masalah tetap masalah ni ha. masalah belum selesai. khonon nak balik raya haji dengan Tun, menaiki kereta saya yang tak seberapa tu, TAPI the biggest losernya kereta belum service! Sebab duit gaji belum masuk + takde masa. nak pinjam duit k'ifa pun tak tau berapa bajet sebab ingat nak service betul-betul ah sebab nak jalan jauh nih, haih~ duit, turunlah bersama hujan

* * tajuk random, tiada apa-apa kaitan dengan hidup korang yang membaca wih wih wih~!

4 comments:

yaNi said...

syoknya kalau duit betul2 turun bersama hujan.

aAn said...

hampeh nye tajuk...hahaa

n.A.d.!.A.h said...

eh..tajuk tade kaitan je ngan entri...

hhmm..

ila ni said...

;p

tajuk tertulis sebab tiba-tiba teringat cerita best yang terbaca kat magazine few weeks ago

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...