gatal tangan

1. "Samantha Brown, kalau nak pencen, jangan lupa, letak nama i sebagai pengganti u."

2. Fran Fine sangat lawak dan Niles the butler seperti Padi.

3. kalau diri ini berkuasa dalam MPKB, akan saya perkenalkan pelbagai facilities dan lanskap dan macam-macam lagi yang bersesuaian untuk menarik minat orang ramai berjalan kaki. surau-surau dan masjid akan diupgrade, wajib ada ventilation 40% dari jumlah ruang dan ada ampaian hebat untuk menggantung kain telekung. pasar siti khadijah saya akan tukar kaler. huh huduh aa kaler tu..

4. cheesy wedges best gile!

5. dan best gile menggertak budak kecik! best sangat sangat tapi jangan sampai kena ulang aksi yang sama lebih dari 5 kali. tak reti bosan ke budak-budak kecik ni. .

6. takutnya termakan gaji buta. tapi kenapa asyik mengantuk?! kopi pun takleh harap.

7. facebook & blog dah kurang menarik. katil semakin mengancam kebelakangan ni.

8. nak tengok matahari naik dari tepi pagar airport.

9. lamanya tak minum air teh. . . ;(

10. benci gile dengan manusia moody kot? kang, kang..! hish! meletup esok-esok, saya tak tauuu

11. esok ada trainee uitm nak masuk.

12. tak sabar nak sambung belajar. nak setup tempat tidur paling indah bawah meja.

13. nikmat tidur yang paling dirasai ialah bila tidur dalam sleeping bag, dibumbungi selimut/tuala, dalam ruang berhawa dingin, selepas terlalu penat untuk mengadap PC, pada jam 4.30 pagi, diiringi dentuman kilat sabung-menyabung kat luar.. oh masyuk!

14. benci gile driver yang tak kasi laluan walaupun dah bagi signal dekat 5 minit. bukan sengaja nak cilok, sila la paham struktur semulajadi jalanraya tu. heeeiii aku buat bebal jugak ha, makin taknak kasi makin haku menonyoh hahah padan muka!

15. "John Gray, nak buku free satu. yang mars venus tu."

16. pintu hati telah tertutup buat sementara waktu for maintenance purposes.

17. semoga ma & ayah panjang umur dan ahli keluarga kekal bersama selamanya yeahh!

18. nak ribena.

19. kenapa bila makin kaya, senyuman pun makin mahal?

20. tido ah, 12.45 a.m. selamat mengapply krim muka wahai rakan wanita ku sekalian. dan aaron aziz juga!

4 comments:

efa fairuz said...

hahaha..this is a really random post..the best ever :p tido tido adik ilani.. :p

BURDHANI said...

setuju dengan no.2

tetiap hari having no.9..kaw punya.

quote no.16 mmg best.

aminn..untuk no.17

n.A.d.!.a.H said...

suke no 3..
rasanya kalu ila yg berkuasa msti rasa nak jln2 area tue je..msti kut kan..

mungkin..

suke no 18 juga...
mcm nk minum ribena walaupon sbnrnya tak bpe suke..tiba2 je suke..hehe!!

ila ni said...

kak efa:
hahah sangat lah random! x tau nak buat apa pun, terlebih tidur gini lah jadinya



aja:
kan kan?! boleh berair mata dengar ayat2 killer lawak dia tu hahaha muka tetap comel

isk... nk jgk minum tiap2 hari!

16? mueheheheee

aminn.



kak na:
undilah saya! ;)

hah tak berapa suko ribena??! rugi,rugi.. hilang satu nikmat dunia hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...