tidur tanpa preparation memang meletihkan

dah subuh. bangun pukul 4.30 tadi sebab tertidur tanpa Isya'. Keluar toilet, ada yang join skali. Berdebar la jugak bila dengar bunyi-bunyian dari bilik kak ifa. Lagi berdebar bila nampak kelibat makhluk kecil tengah mengadap VCD player, duk pusing-pusing button yang ada. hoh! benci la. Bila dia pusing dan nampak masih ada makhluk lain yang tak tidur, terus depa tangan dengan sengihan berbunyi beliau tu, datang nak peluk. Tapi sekerat jalan sebab lepas tu mood ceria dia tiba-tiba hilang dan patah balik ke VCD player. hmmmmmmpeh! comel tau dok comel, aqil sangat comel.

sebelum masuk ofis, mesti stop dulu kat Shell, beli setin Pokka. ingat tu. dahla suka sangat tertidur. malam-malam cukup tidur pun mesti tertidur jugak kat meja tu, apatah lagi dah terbangun awal macam ni. . . haih. subuH! subuh!

3 comments:

INOTLOVEHUNTER said...

ila...
tidur kat meja ofis ke?

ila ni said...

er... a'ah..
hi hi hi teruk eh? teruk la jugak. tapi layannn hahahhaha

inot said...

bukan teruk....
kelakar je...
haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...