tolong berdebar

esok portfolio review, berdebarnya! ;p

time-time tua bangka, dah tak berkait ni la bajet-bajet berdebarnya. dulu, portfolio memang tak amek port langsung. potfolio hape barang, untuk orang yang gempak-gempak je. taraf-taraf kucing di tepi perigi ni, hanya bersembang kencang dengan kawan-kawan kat tepi longkang je, sepuas-puasnya sembang sebelum start cuti semester. cuma satu portfolio review yang melekat dalam otak sampai sekarang, dan perasaan selepas disoal siasat itu sungguh ngeri rupanya. nak nak, itu adalah review untuk dapatkan LAM Part 1.

apa pun, bersyukur kerana UPM menawarkan degree architecture tanpa perlu kepilkan result SPM untuk Lukisan Teknik Kejuruteraan bagai tu, hanyalah subjek-subjek normal yang lain, pheuww~ terima kasih, UPM. dan terima kasih warga FRSB yang bersungguh dapatkan Part 1 untuk kite. Sumpah sedih bila dapat tau Part 1 pertama tu valid sampai batch saya je di mana tak termasuk sayalah sebab saya repeat! haru. Tapi alhamdulillah, berjaya jugak grad dengan Part 1. Terima kasih u'ols, i menumpang kegempakan u'ols! wihhiii~

dan untuk Amanina Suhaili dan rakan-rakan junior, selamat berportfolio review! dan selamat bercuti. next sem, sila bawak balik ole-ole dari Hong Kong.

2 comments:

aAn said...

starting next semester ade intebiu utk masuk upm...kompem kene kepilkan sijil spm & LT...hahha..kamu bertuah..& our part 2 juge kan suda accredited...cpt2 la masuk ya...

ila ni said...

hah yeke? alhamdulillahhh sempat merasa jadi budak archi walau x amek LK & TK! pastu pas2ni sape2 yg x amek LK TK memang takleh jadi arkitek dh la ek.. whoaaa sedihnya budak2 skolah sains. upm je kot yg sblm ni satu2nya xperlu intview & LK TK pnye result...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...