bilik biru

Ya Allah bosannya.
Esok nak buat ape lagi tah. Hari ni dah habis semua baju-baju busuk rumah ni dibasuh. Makanan semua dah habis ditelan. Blog habis dilawat. Dah takde kerja untuk esok. 3 hari cuti. Tapi tak pernah serik nak cuti, tak nak hari kerja. Sebab bekerjalah bila sesekali dapat cuti, kena fikir habis-habisan nak buat apa time cuti tu sebab kita akan rasa macam; ok ni je masa terluang yang aku ada, cepat, nak buat apa ni? cepat fikir jangan terlambat walau 5 minit pun! kang baru nak stat merancang dah sampai hari senin. aa pastu nak buat apa nehh? Kenapa 5 minit? kenapa bukan seminit? -_-

Hahahah since Ma telah membaca blog saya minggu lepas, terus dapat berita yang sebuah bilik dirumah tersebut sedang diusahakan untuk dicat baru semua-semua tu; UNTUK SAYA! bahahahah terharu. Literally je lah untuk saya tapi bilik tersebut masih hak milik penuh orang itu. Dan kami dah decide untuk mengecatnya biru. Biru yang macam kat SSF section perabot rumah tuu wihhiii~ akhirnya; bukan warna cream, beige, kuning cair dan seangkatannya (warna 'ruji' rumah 151-A).


pilihan mak-mak

Memandangkan saya yang memberikan pandangan mengenai warna bilik tersebut, maka kecohla sang kakak-kakak mencipta rumour yang bahawasanya saya dalam perancangan untuk berkahwin. Kena pulak hari tu saya terbagitau saya nak hantaran kaler hitam. memang silap besar la tercakap benda-benda macam tu....

ok, meh tengok TV lagi dan lagi dan lagi.
ke nak pergi stalk orang? wihiii~ dah pandai stalk orang oo

2 comments:

aNeA_hAyATi said...

yeayh..hidup biru kedamaian..hee..

ila ni said...

biru rumoh Arif la anea, pah gano?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...