meratapi nasib

28hb ni kawan-kawan dah start masuk studio 4, menyambung part 2.
Tak acinya.. orang lain dah start sambung belajar dah, dah nak jadi arkitek dah pun. Saya? Cita-cita pun tak kukuh lagi.

Biwe la ni, menawarkan Duit @ Adventure Quiz ni..
Rasa macam tak nak amek Part 2 & Part 3. Nak amek MBA. Pastu masuk mana-mana firm yang BUKAN dalam bidang construction dan kejar duit! Wahahahahha efek pokai terhadap visi & misi hidup.


Baiklah, berhenti meratapi nasib.

Bersyukur lah masalah anda tak besar sangat, tak banyak sangat berbanding kanak-kanak yang berada di rumah kanak-kanak HIV/AIDS yang hari-hari pun hidup dalam serba kekurangan dan tiada kasih sayang dari ibu bapa kandung. Makanan pun kadang-kadang dicatu. Jom tolong ceriakan hari mereka agar ada jugak sesuatu yang manis untuk mereka ingati bila-bila duk meratapi nasib esok lusa. Klik Jom!

3 comments:

wakarchie said...

ila sapakah yang dapat continue part 2???

ila ni said...

entah. yg aku tau;

1. ain
2. padi
3. pohtin
4. daphne
5. cammy
6. chun khan

wakarchie said...

wah. .bhgienye bkl2 architect2 2 nanti. .hhuhhuh.

tahniah kpde mereka yang berjaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...