gambar-gambar yang buat window tersebut terus ditutup

1. gambar memuncungkan mulut gaya-gaya nak buat bibir yang mungil ke ape pun tak tau.

2. gambar yang ada lidah terkeluar sedikit dari gigi. tak tau ni pesen dari mana. naughty sangat ke tu..

3. gambar jarak dekat dari atas dahi, mata dibulatkan dan pipi dikembungkan. kiut ke..

4. gambar kaki yang pakai selipar DAN kaki tak berapa nak mulus. macam terlalu kesian nak tengok, mungkin niat dia nak buat gaya yang ada nilai-nilai seni semua tu tapi kurang menjadi kot.

bosanlah tengok gambar-gambar begini! sekadar gambar begini, jangan tag. sah-sah kena remove awal-awal lagi. however, tq for your thought.

12 comments:

anOOan said...

ops...x kiut kah aku begini?

Anonymous said...

Setuju!

Wah, Ilani semakin matang lah!

(^_^)v


[neG]

Miko Yamaguchi said...

kepada ila matang,

keh keh keh, betul2. aku sokong semua pendapat di atas. part yang ambik dari angle dahi tu x bole blah. aku rasa style tu dipopularkan oleh golongan emoist ataupun harujuku girls. kekekek

yang bener,
miko lagi matang.

t E d said...

haha.
sangat benci no.1
ape jadah ntah.hohoh

tun teja said...

terasa berslh wat muncung n lidah kuar..tp bukan niat nk mencomelkan diri ye...da pe'el begitu..kurang matured..

ila ni said...

k'aAn:
er... tu kene tanya budak 5th year tersebut hahaha

ne-G:
lepas baca latest entry mesti ne-G tarik balik kata-kata itu hahahah

miko:
ah nak jugak lebih dr aku ye, haip!!

ted:
aku PALING tak suka no.2

tun:
dia certain degree jah hok annoying, kalau jelir dgn muka buruk gilo mmg niat nk memburukkan muka tu, acceptable lagi, tp bila jelir + muka cover cun, err....

anOOan said...

hoit..itu adalah rahsia...deng...

efa fairuz said...

saye setuju juge..

Fzah Ruslan said...

ooops! baru sebentar ku menyeberangi sabuah blog yang merangkumi kesemua gambar di atas. Uggghhh~!

Anonymous said...

ahaha...good one! stuju blako
pahtu amek gmbr guna camera hp sbb megapixel rendoh..xnapok jerawat. lol

-peckyoung-

MATAHARI said...

gambar ultraman?

ila ni said...

ahahhahah kejam sangat tu yan, camera hp sbb megapixel rendoh nk cover jerawat hahha

ultraman takpe as long as ultraman tu tak bertukar jadi gedik ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...