musim dia dah mai dahhh

*delete the rest, tinggalkan yang ni je lah.*

(quote dari FB yani ilyas)
" did you know that when people appear in your dreams,
it's probably because that person wants to see you"


hah apo nak dikato?

7 comments:

INOTLOVEHUNTER said...

eh eh..
kenape entri ini lain dr yg mlm td org baca?
hahaha...

klu betullah kata quote itu, alangkah bahagianya jiwaku...
nak mimpi dia byk2 lagi lah...
huhuhu...

anOOan said...

seriously?i wish it is true...

Anonymous said...

Post yang ni ke Mc La??

(lagi prefer Mc La drpd Ilani sebab rasa lagi MesRa~~ =p)

Haha.

Kadang-kadang sebab kita terfikir sangat orang tu, jadi orang itu ter-muncul dalam mimpi kita..

Hehe.

Betul tak?

[neG]

yaNi said...

tertanya2, siapa yang muncul dalam mimpi ila ni?

ila ni said...

bahahhahaha no komen.

yaNi said...

ayat cover line yang sungguh matang.

efa fairuz said...

cenonet nye entry..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...