rupa-rupanya masih minat architecture

oh wow!
baru lepas tengok Eco-Tech, terus rasa tak sabar nak sambung Part 2. Berangan lagi. Seriously design + eco-tech memang sangat menarik. Or at least tak perlu canggih-canggih, cukup dengan bermain dengan kewujudan pokok, oksigen + matahri dalam bangunan, itu mampu mengubah kehidupan manusia ke arah yang lebih baik.

dan wow, tadi dia tunjuk contoh ramalan ofis di masa hadapan, hee... heee.. exactly the same idea yang saya propose masa final project hari tu. Maka nak tingkatkan keyakinan diri sendiri, kire ok lah, ada sikit2 persamaan idea dengan arkitek-arkitek terkemuka tadi kuikuikui gila perasannye hakuuu!! sori ah, jarang nak boleh keberanian untuk perasan macam ni.

ahh tak sabarnya!

3 comments:

Nanie said...

ahhhhhhh. pas hbs blaja ni nk amik architect jgk lahhh. hihihihihihi

ila ni said...

jom nani jom. nani amek archi, ila gi amek dentistry ;p

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah , bagus2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...