ter-berperasaan begitu, nak buat cemano?

ada beberapa manusia yang buat aku rasa menyamfas malas nak layan sekarang ni. satu jenis yang tak ingat kawan bila dah berbahagia, satu lagi jenis yang cakap besar dan suka merendah-rendahkan orang. oh tak bagus, tak bagus. tolonglah ila, janganlah berperasaan menyampah. maybe diorang tak tau kot perangai-perangai sebegitu meng-annoyed kan kao.

tapi hari ni jugak, faktor-faktor untuk kekal di ofis sekarang makin bertambah. diorang tunggu saya siapkan kerja petang tadi, terharu sangat neh! dan sesiapa memerlukan roomate yang baik *ehem* sekitar-sekitar ampang, ukay perdana atau yang berdekatan, bolehlah menyunting saya. ingat nok pindoh la bulan 2 ni, k'ifa. . .


mood for tomorrow
mana better dipadankan?
brown hobo bag atau mustard bag?

8 comments:

fatin itu saya said...

ila ila ilaaaaa..check fb nye inbox.

Anonymous said...

mustard bag..=)

-aja yang malas nok sign in-

ifa said...

heh nk pindoh?bakpo2 ?boring baloh ngan farah / kena lipat baju la tuh

tun teja said...

kuninla fun ckit...but lose that rantai...ade mata di dada kah?..

Anea_hayati ♥ said...

huhh..btol tu..susah sguh nk deal ngn annoying people ni..

ila ni said...

k'fatin:
changes of plan. x jadi cari bilik sewa, RUMAH sewa pulak aim skrg ni sbb bil.pemohon bertambah ;) tq btw.

aja:
kan,kan. nampak lebih funky. kot

k'ifa:
bukae la.. sbb lamo bdo'oh dh nupe sini, jadi stok2 su**** yang disebut2 lamo kae

tun:
setju! haippp loket spesel tu, hobo kamm ;p

anea:
beci deih, bakpo la tok cekak reti hukum & adat bergaul dgn manusia ni, haih la, letih.

Nanie montel sket said...

amik dua2 bag. kalau bosan bleh tuka2. XD

ila ni said...

nani: orang yg ada tabungan rm5k dalam tabung post merah boleh la kot beli 2-2 hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...